19 Mart 2024|Salı,14:27:38
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3406 0,19
EURO
35,1200 0,18
ALTIN
2.240,69 0,13
BİTCOİN
$62.637 8,23
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
11 Kasım 2017 - 15:25
11 Kasım 2017 - 15:253 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

'FETÖ'yü bir kanser hücresini çekip alır gibi aldık'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “FETÖ'yü bir kanser hücresini çekip alır gibi aldık ve beraberce çıkardık" dedi.

'FETÖ'yü bir kanser hücresini çekip alır gibi aldık'
Yön Bul Akademi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları kongresine katılmak üzere Sakarya'ya geldi. Ünal, İl Başkanlığında AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Milletvekilleri tarafından karşılandı. Toplantı salonunda partililere seslenen Ünal, "15 yıldan beri biz Türkiye’nin sorunlarını beraberce tek tek çözüyoruz. 15 Temmuz’da adeta devletin içerisindeki şeytanı devlet millet el ele vererek çıkardı. 40 yıl boyunca devletin içinde yapılanmış, gizlenmiş, saklanmış maskeli bir STK, dini grup görünümlü bir yapıyla elhamdülillah 2013 yılında verdiğimiz mücadele ve bugün hala sürdürdüğümüz mücadele ile devletin içerisinden bir kanser hücresini çekip alır gibi aldık ve beraberce çıkardık” dedi.

"Bugün en çok hepimizin özgüvenine saldırıyorlar bilinçli olarak"
"Türkiye’de daha düne kadar maalesef bir hava savunma sanayisi sistemi yoktu. Biz 2012’de Türkiye’nin bir hava savunma sistemi olmadığını fark ettiğimizde döndük dedik ki Türkiye’nin en büyük eksiği budur ve gidereceğiz” diyen Ünal, “Bugün dünyanın yaşadığı temel sorunlarından bir tanesi güvenlik sorunları dedik. Türkiye nasıl b güvenli hale geliyor. Türkiye siyasi olarak kendi istikrarını kurarken ayrı zamanda kendi devleti içine sızmış yapıları temizlerken aynı zamanda ekonomisini nasıl güçlü bir şekilde hayatta tutuyor bunlara hepsine dahil teşkilatımızın güçlü bir inancının kanaatinin ve bilgisinin olması lazım. Bugün en çok hepimizin özgüvenine saldırıyorlar bilinçli olarak. 15 Temmuz gibi bir destanı gerçekleştirmiş bu milletin o gün verdiği bu büyük mücadeleyi insanlık tarihinin görmediği mücadeleyi irtibatsızlaştırmaya çalışıyorlar. İçerden ve dışarıdan. Kontrollü darbe, öngörülebilenen önlenmeyen darbe gibi bir takım dış güçlerin kullandığı ifadeler FETÖ’nün kullandığı ifadeler bizim 15 Temmuz gibi bir destanı irtibatsızlaştırmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç