Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,17:19:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3121 0,19
EURO
35,1116 0,03
ALTIN
2.294,43 0,74
BİTCOİN
$70.819 2,60
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
13 Kasım 2017 - 10:10
13 Kasım 2017 - 10:102 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hendekli Karatecilerden Tekirdağ’dan Şampiyonluk

Büyükler Türkiye Şampiyonluğunda derece alan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Hendekli Karatecilerden Tekirdağ’dan Şampiyonluk
Toprak Turizm


Şampiyonlar, Antrenörleri Nurkan Kayacık ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Başkan Püsküllü, şampiyonları ve hocalarını tebrik ederek ödüllendirdi.

Başkan Püsküllü, Hendek’te her spor dalında başarıların olduğunu belirterek “ İlçemiz her geçen gün hızla büyüyor. Sporcularımız katıldıkları şampiyonalarda Hendek’imizin adını gururla duyuruyorlar. Bizler de kendileri ile gurur duyuyoruz. Sporcularımızdan Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonlukları bekliyoruz “ diyerek, sporcuları tebrik etti. 

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları Tekirdağ’da yapılan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası’nda iki birincilik ve iki ikincilik elde ederek bir başarıya daha imza attılar.

Tekirdağ Çerkezköy’de 9-12 Kasım tarihleri arasında yapılan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı’nda on sporcu katılarak iki birincilik ve iki ikincilik elde etti.

29 Ekim Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve 35 ilden 359 sporcunun katıldığı Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı’ndan, Kerem Ali Zeren, Hümeyra Beyza Ünlüsoy birincilik elde ederken, Aslıhan Aygüneş ve Doğan Ateş de ikincilik elde etti.

Aynı gün iki mutluluk

Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda birincilik elde eden Hümeyra Beyza Ünlüsoy, aynı gün doğum gününü de kutladı. Şampiyonada derece alırken, Antrenörü Nurkan Kayacık tarafından doğum günü pastası sürprizi Ünlüsoy’u çok duygulandırdı. Ünlüsoy, bu güzel sürprizden dolayı Antrenörü Nurkan Kayacık’a teşekkür etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç