25 Nisan 2024|Perşembe,23:49:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5186 0,07
EURO
34,9800 0,43
ALTIN
2.435,36 0,50
BİTCOİN
$64.863 1,15
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
14 Kasım 2017 - 07:35
14 Kasım 2017 - 07:352 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ferizli OSB'de son planlar

Vali irfan Balkanlıoğlu, Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, SATSO Genel Sekreteri Yiğit Ateş ve il-ilçe yetkilileriyle ilçeye yapılması planlanan OSB hakkında istişarede bulundu.

Ferizli OSB'de son planlar
Yön Bul Akademi


Kuzey Marmara Otoyolu ve Karasu Limanı demiryolu projeleri ile YHT’nin güzergâhları hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, yeni otoyol ve demiryolunun kesiştiği noktada bulunan Ferizli ilçesinde kurulması planlanan yeni OSB’nin nereye yapılacağı ve neleri ihtiva edeceği hususunda da yetkililerle görüş alış verişinde bulundu.

Yetkililerin OSB için planlanan tüm verileri harita üzerinde anlattığı görüşmede Vali Balkanlıoğlu, kentimizin önemli bir yatırım ve ihracat merkezi haline gelmesi için tüm dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerektiğinin önemine değindi.

Yetkililer, Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak düşünülen yerin tarıma elverişli olmayan arazi üzerine kurulacağını kaydederken, Vali Balkanlıoğlu da otomotiv ana sanayi ve tüm bölgenin yan sanayi ihtiyaçlarını karşılayacak türden olması ile, özellikle otomotiv üreticileri için cazibe merkezi haline geleceği ve böylelikle istihdam ile ihracata büyük katkı sağlayabileceğini belirtti.

Meslek Yüksek Okullarının OSB’lerin içerisinde bulunmasının önemine de değinen Vali Balkanlıoğlu, böylece hem mezun olan öğrencilerin, hem de işverenlerin bir arada olmasıyla istihdam ve nitelikli personel konusunda sıkıntının ortadan kalkacağını ifade etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç