sbb şampiyon
16 Mayıs 2025|Cuma,01:15:08
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.05.2025
DOLAR
38,8237 0,28
EURO
43,4511 0,06
ALTIN
4.044,02 0,26
BİTCOİN
$103.318 0,25
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer AytaçBegüm GENCER AYTAÇ3 dakika da okunur
18 Şubat 2023 - 10:24
18 Şubat 2023 - 10:242 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı'da doğalgazdan zehirlenen anne, baba ve çocukları öldü

Akyazı'da kombiden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen karı koca ve çocukları öldü. Ailenin bir çocuğu ise hastaneye kaldırıldı. Çocuğun durumu kritik.

Akyazı'da doğalgazdan zehirlenen anne, baba ve çocukları öldü
Toprak Turizm Yeni


Ömercikler Mahallesi'nde yaşanan olayda  Abdurrahim 45, eşi Hacer  (43) ve çocukları Zeynep (19)  ile Emirhan Zengin (19), kombinin borusunun yerinden çıkması sonucu karbonmonoksit gazından zehirlendi.  

Sabah ablası Hacer Zengin'e  telefonla ulaşamayan kardeşi eve geldi. Kapıyı kırıp eve girince aileyi hareketsiz yatarken buldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.  Eve gelen ekiplerin yaptığı kontrolde Abdurrahim, eşi Hacer ve çocukları Zeynep'in hayatını kaybettiği belirlendi. 

Durumu kritik olan Emirhan ise akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Emirhan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Ailenin bir çocuklarının da geceyi akrabalarında geçirdiği bu sayede zehirlenmekten kurtulduğu bilgisi verildi. İlçede bir fabrika çalışan Hacer Zengin'in gece mesai arkadaşlarına rahatsız olduğunu söyleyerek eve gittiği öğrenildi. 

Öte yandan acı haberi alan ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Üç kişinin cansız bedenleri, savcının ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç