Marmara Göz
SBB- Sakarya Bike Fest
14 Mayıs 2024|Salı,18:13:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 14.05.2024
DOLAR
32,2668 0,04
EURO
34,9579 0,38
ALTIN
2.442,27 0,72
BİTCOİN
$61.833 1,47
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
10 Temmuz 2023 - 12:17
10 Temmuz 2023 - 12:172 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Belediye Başkanının makamında iş adamını silahla vurdu

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in barıştırmak için bir araya getirdiği iş insanı ile husumetli arasında çıkan tartışmada kan aktı. İş insanını başkanın makam odasında vuran şahıs sırra kadem bastı.

Belediye Başkanının makamında iş adamını silahla vurdu
Toprak Turizm


Edinilen bilgiye göre Sapanca Teleferik A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Burhan Ö. arasında husumet bulunan Erşah Ö. arasındaki husumeti gidermek için Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen araya girdi. İki tarafı barıştırmak ve aralarını düzeltmek için şahısları Sapanca Belediyesi’ne davet eden Başkan Özen’in daveti üzerine ilk önce iş insanı Burhan Ö. makama geldi. Bir üzere sonra makama gelen Erşah Ö. ile Burhan Ö. arasında kısa sürede tartışma çıktı.

İddiaya göre tartışma sırasında silahını çeten Erşah Ö. iş insanı Burhan Ö.’ye ateş açtı. Kanlar içinde olduğu yere yığılan Burhan Ö. acı içinde kıvranırken, Erşah Ö. ise kayıplara karıştı. Sapanca Belediyesi’nde patlayan silahla birlikte çalışanlar ile vatandaşlar büyük panik yaşadı. Yapılan ihbarla birlikte çok sayıda polis ve 112 acil servis ambulansı belediye binasına geldi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Burhan Ö. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burhan Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaşanan kanlı olay sonrasında ise Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri makam odasında çalışma yaparken, belediyenin güvenlik kamera kayıtları ile çevrede bulundan MOBESE kayıtlarını Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri inceleyeme aldı. Öte yandan Erşah Ö.’nün sabıkalı olduğu ve Sapanca Teleferik A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Burhan Ö.’den para istediği ileri sürüldü. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
Halk54

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç