17 Nisan 2024|Çarşamba,02:42:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 17.04.2024
DOLAR
32,5108 0,18
EURO
34,5787 0,10
ALTIN
2.491,77 0,21
BİTCOİN
$63.770 0,73
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
30 Mayıs 2022 - 20:31
30 Mayıs 2022 - 20:314 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Boşanma kararı çıktı, katliam yaptı

Kocaeli’de 2 kişinin ölüp 1 kişinin yaralanmasıyla neticelenen aile katliamının ardından boşanma kararı çıktı. Turan Karslı, boşanma kararı onanınca balkondan girdiği evde kızı ve karısını torunlarının gözü önünde vurdu.

Boşanma kararı çıktı, katliam yaptı
Yön Bul Akademi


Olay, kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi Sezer Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın birinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boşanma aşamasında olan Turan Karslı ile karısı Güler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada koca, karısına ve kızına kurşun yağdırdı. Şahsın karısı olay yerinde hayatını kaybederken, kızı ise evin balkonundan yaralı olarak aşağıya atladı. Daha sonra Turan Karslı aynı silahla kendini vurdu. Sesleri duyan komşular hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralı şahsı ambulansa alarak hastaneye götürdü.

Balkondan girmiş

Bir süredir boşanma aşamasında olan çiftin, boşanma kararı onanınca Turan Karslı duruma öfkelendi. 3 gün önce çıkan karardan sonra Turan Karslı, bu sabah arkadaşından emanet aldığı arabayla büyük oğlunun yaşadığı ve bir süredir Güler Karslı’nın da sığındığı eve geldi. Birinci kattaki balkondan eve girdiği öğrenilen Karslı, ailesine dehşeti yaşattı. Öte yandan daha önce de Turan Karslı’nın bacanağını bıçaklayıp hapis yattığı öğrenildi.

“’Bir gün bana bir şey olursa çocuklarıma bakar mısın?’ demişti”

Olayı anlatan görgü tanığı komşu Nurcan Aydın, “Eşi balkondan içeri atladı. Oğlu zannettiğim için gidip sormadım. Sonra belinden çıkardığı silahla önce kızını vurdu, kızı dışarıya atladı. Bizden yardım istedi. Sonra karısını boğazından, kendisini de başından vurdu. Olay yerine koşup kızına çarşaf götürdük. Ambulans ekiplerine haber verdik. Zaten adam bundan 2 ay önce eşini tehdit ediyordu. Devlet koruması vardı, telefonla devlet haber veriyordu. Benden de bir gün yardım istemişti, ‘Eğer bir gün bana bir şey olursa çocuklarımla ilgilenir misin?’ demişti. Çocuk da küçüktü, kumanda elindeydi ağlıyordu. Komşuya çocuğu verip annesine müdahale ettik. Sonrasında da ambulans ekipleri geldi. Kadına hiçbir yardım vermediler, korumadılar. Eğer bu kadın korunsaydı şu anda hayatta olurdu” diye konuştu.

“Çocuk annesinin sesine bağırıyordu”

Annesi Elif Tekin’in vurulduğunu görünce çocuğun çok ağladığını ve onu evlerine aldıklarını söyleyen komşu Gülçin Ündür, “Ben sese çıktım. Çocuk bağırıyordu, kız da yerde serili duruyordu. Kanlar içinde “annem annem” diye bağırıyordu. Allah sabır versin. Kanlar içinde bağırınca gördüm. Yaralı kız da bayağı yerde kaldı. Ambulans gelene kadar kimse almadı, elleyemedi. Bağıran çocuğu da kucağımıza alıp eve getirdik. Annesinin sesine çok bağırıyordu çocuk” dedi.

Öte yandan, annelerinin ölüm haberini alan oğlu Emirhan Karslı cenaze nakil aracı geldiği zaman fenalaştı. Zor sakinleştirilen Emirhan Karslı, ambulans eşliğinde hastaneye götürüldü.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç