Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,13:43:07
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3277 0,24
EURO
35,0840 0,11
ALTIN
2.292,87 0,67
BİTCOİN
$70.448 0,51
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
14 Ağustos 2020 - 15:00
14 Ağustos 2020 - 15:003 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Bu neyin öfkesi? Bir haftada 4 kişi öldürüldü

Sakarya'da son bir hafta 4 ayrı silahlı saldırı olayında 4 kişi cinayete kurban gitti. 9 kişi yaralandı.

Bu neyin öfkesi? Bir haftada 4 kişi öldürüldü
MARMARA GÖZ


Şehir son bir haftada yaşanan peş peşe cinayetlerle sarsıldı. 7 Ağustos Cuma günü gece geç saatlerde Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi’nde meydana gelen ilk olayda 29 yaşındaki S.Ç., eski nişanlısı 24 yaşındaki Merve Nimet Ş.’nin nişan törenini bastı. Şüpheli S.Ç., tartıştığı eski nişanlısı Merve Nimet Ş. ile annesi Melahat Ş. (44), babası Kurtuluş Ş. ve Merve Nimet Ş.’nin yeni nişanlısı 26 yaşındaki Hüseyin D.’yi silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Bu saldırının hemen sonrasında S.Ç.’nin, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen ağabeyi M.Ç. olayı duyarak bölgeye gitmek istedi. M.Ç., iddiaya göre bu esnada ışıklarda duran ve kendisine yol vermediği için sinirlenerek, 54 ADG...plakalı otomobile kurşun yağdırdı. Bu saldırıda hiçbir suçları olmayan 26 yaşındaki araç sürücüsü Resul Ankıt ile arkadaşı Davut Bilgin yaşamını yitirdi.
Her iki saldırgan da yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AKRABALARIN SINIR KAVGASI CİNAYETLE BİTTİ

Erenler ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde dün gece  akrabalar arasında arazi sınırı dolayısıyla tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce silahlar çekildi. Tarafların birbirlerine silahlar ile ateş etmesi sonucu R.K., F.K., C.K., Y.Ö. ve Gökhan Özdemir yaralandı.
Yaralılardan Gökhan Özdemir kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kavga sonrasında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis önüne koşan yakınlar arasında kısa süreli bir arbede daha yaşandı. Bunun üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince Acil Servis girişi ile önünde, jandarma ekiplerince ise olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.

Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılan F.K. ile C.K.’nın hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

KOMŞU DEHŞET SAÇTI: 1 KARDEŞ ÖLDÜ, DİĞERİ AĞIR YARALI

Akyazı Küçücek İstiklal Mahallesi'nde bugün meydana gelen olayda, Z.K., henüz blinmeyen bir nedenle komşuları olan Hayati Aydemir (57) ve Selahattin Aydemir (75) isimli iki kardeşi silahla vurdu. Saldırgan otomobille olay yerinden kaçtı.
 
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan iki kardeş, ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Selahattin Aydemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer kardeşin ise durumu ağır.
 
Kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç