03 Mayıs 2025|Cumartesi,06:51:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 03.05.2025
DOLAR
38,5687 0,33
EURO
43,6369 0,20
ALTIN
4.017,28 0,33
BİTCOİN
$96.515 0,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer AytaçBegüm GENCER AYTAÇ3 dakika da okunur
12 Temmuz 2023 - 17:51
12 Temmuz 2023 - 17:511 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
1 dakika da okunur
0 yorum

Camili'deki vahşette cani kocaya ağır ceza

Adapazarı'nda boşanmak davası öncesinde adliye karşındaki kafeteryada eşini defalarca bıçaklayarak ağır yaralayan cani kocanın cezası belli oldu.

Camili'deki vahşette cani kocaya ağır ceza
Toprak Turizm Yeni


Olay, 7 Eylül 2022 günü sabah saatlerinde Adapazarı ilçesi 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde bulunan adliye binası karşısındaki iş merkezi mevkiinde yaşandı.

boşanma aşamasında oldukları ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen E.B. (31) ile Ş.B. (25), davaları için adliyeye gelmiş.

Adliye binası karşısında bulunan bir işletmede oturan eşi ile karşılaşan koca E.B., Ş.B.’yi 4-5 ayrı yerinden bıçaklayarak ağır yaralamıştı.


Eşini  bıçaklayan E.B., adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak etkisiz hale getirilmişti.

Ağır yaralanan kadın ise günlerce yoğun bakımda kalmıştı.

Olay sonrası tutuklanan E.B. hakkında 'cinayete teşebbüs' ve 'silah kanununa muhalefet' suçlarından dava açılmıştı.

Sakarya Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada karar çıktı. Mahkemeye heyeti sanığa iki suçtan 20 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Sanığa iyi hal indirimi uygulanmadı. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç