19 Nisan 2024|Cuma,03:08:39
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5576 0,26
EURO
34,7458 0,04
ALTIN
2.492,02 0,30
BİTCOİN
$63.300 3,17
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
18 Ekim 2022 - 22:38
18 Ekim 2022 - 22:382 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Çifte cinayetin tanıkları dehşet anlarını anlattı

Kocaeli'de boşanma aşamasındaki şüphelinin eşini ve kayınpederini öldürdüğü anlara tanık olan vatandaşlar dehşet anlarını anlattı.

Çifte cinayetin tanıkları dehşet anlarını anlattı
Yön Bul Akademi


Olay, Barbaros Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi'nde bulunan 3 katlı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, eşi Beyza S. (23) ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Ö.S. (31), kayınpederi Şahin K.'nin (54) evine geldi. Ö.S., yanında bulunan silah ile hem eşine hem de kayınpederine ateş etti. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Beyza S. ve babası Şahin K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ö.S. ise polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Beyza S. ve Şahin K.'nin cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

"Kızın iki kez 'Anne' dediğini duydum"

Olay anını anlatan Kübra Pir, "Evde temizlik yaptığım sırada kızın iki kez 'Anne' dediğini duydum. 3 kere silah sesi duyuldu. Arabaya ateş edildi. Sonra babası yukarıdan aşağıya inip çocuğa 'Ne yapıyorsun?' deyince bu sefer babasına ateş etti. Ardından eşim karakola gidip polisi çağırdı ondan sonra zaten polisler içeri girdi. Bize de 'Bakmayın' diye uyardılar. Bizde içeri girdik. Kızın adına üzüldüm daha gençti" dedi.

"6 el silah sesi geldi"

Olay esnasında dükkanda müşteriler ile ilgilendiğini ifade eden esnaf Yüksel Öz ise, "Olay saat 13.00 sıralarında oldu. Müşterilerle ilgilendiğim esnada 6 el silah sesi geldi. silah sesini duyunca hemen koşup baktık. Olayın ardından ambulans ve polisler geldi. Şahsı o anda yakaladılar. Olayın içine giremedik tabii de dışardan gördüğümüz kadar cinayet işlenmiş. boşanma aşamasında olduklarını duyduk. Keşke bu şekilde olmasaydı, gerçekten çok üzüldük. İki tane ölü var" diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç