30 Eylül 2023|Cumartesi,12:15:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.09.2023
DOLAR
27,3824 0,25
EURO
29,0085 0,07
ALTIN
1.630,05 0,75
BİTCOİN
$26.951 0,20
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaSİZ KİMDEN YANASINIZ?6 dakika da okunur
04 Eylül 2022 - 17:01
04 Eylül 2022 - 17:0150 saniye de okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
50 saniye de okunur
1 yorum

Dalgalara kapılan 7 kişilik aile kurtarıldı

Karasu ilçesinde etkili rüzgar ve dalgaya rağmen denize giren 7 kişilik yabancı uyruklu aile, kıyıya yakın bir mesafede akıntıya kapıldı. Kıyıya dönemeyen ailenin seslerini duyan cankurtaran ekipleri, denize girerek saniyeler içerisinde aileyi ölümün kıyısından aldı.

Dalgalara kapılan 7 kişilik aile kurtarıldı
MARMARA GÖZ


Olay, Yalı Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde bulunan Sahilpark yanındaki Cankurtaran Grup Amirliği önünde meydana geldi. Kule 10 önünde denize giren 7 kişilik yabancı uyruklu aile, bir anda dalgaların arasında kaldı.

Şiddetli rüzgar ve boyu yaklaşık 2 metreyi bulan dalgaya rağmen denize giren aile, kıyıya yakın bir mesafede olmalarına rağmen, akıntı sebebiyle geri dönemedi. Bağrışmalar üzerine 4 kişilik cankurtaran ekibi, ve bir jetski, ailenin olduğu yere gitti. Saniyeler içinde boğulma vakasına müdahale eden ekipler, aileyi sudan çıkarttı. Saat 13.30 itibariyle de Karasu Kaymakamlığı tarafından denize girişler bir gün süreyle kısıtlandı.

Etiketler :
YORUMLAR (1)
Yavuz genç
Yavuz genç

Slmlar ben diyorum. Onlar ölüm istiyo bile bile Denize girmek demeki arkamda de vb let var bogulurdam yardım eder hama girilmiyenbdenize nasıl kurtaracak kar onlara caza yazin kim giriyorsa anonsu duymuyorsa hepsine ceza yaxin

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç