11 Temmuz 2025|Cuma,16:26:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
11 Temmuz 2025 - 10:48
11 Temmuz 2025 - 10:4840 saniye de okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
40 saniye de okunur
0 yorum

Dolandırıcılık operasyonunun şüphelileri adliyede

Kocaali ilçesinde, sattıkları araçları teslim etmeyerek çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen bir firmaya yönelik jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Dolandırıcılık operasyonunun şüphelileri adliyede
Toprak Turizm Yeni


Edinilen bilgiye göre, Kocaali'de kurulan ve İstanbul'da da şubesi bulunan özel amaçlı araçlar üretim merkezine dün sabah saatlerinde jandarma ekiplerince operasyon gerçekleştirildi.

Anlaştığı vatandaşların araçlarının içini özel dizayn yapan ve aynı zamanda araçta satan firma iddiaya göre farklı şehirlerden birçok kişiye araçlarını teslim etmedi.

Artan şikayetler üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde firmaya jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.

Yaklaşık 150 jandarma personelinin katılımı ile gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!
Aramaktan Vazgeç