04 Temmuz 2025|Cuma,05:10:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
18 Aralık 2021 - 19:41
18 Aralık 2021 - 19:411 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
1 dakika da okunur
0 yorum

Düğünde itişme kavgası kamerada

Adapazarı ilçesinde bulunan bir düğün salonunda iddiaya göre, oyun oynarken bir anda çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında son buldu. Çıkan kavgada düğün yarıda kesilirken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  Düğünde itişme kavgası kamerada
Toprak Turizm Yeni


Olay, adapazarı ilçesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, düğünde oyun oynanırken itişme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede yerini kavgaya bırakan tartışma sonrasında düğün yarıda kesildi.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olayı güçlükle ayıran ekipler, kavgaya sebep olan kişileri ifadelerini almak için polis merkezine götürdü.
Öte yandan düğünde yaşanan kavga, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, düğün salonu içerisinde çıkan kavgayı vatandaşların ayırmaya çalışması ve tartışma sebebiyle çıkan kavgada tarafların birbirlerine vurması yer alıyor.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'he.etiketid' in 'WHERE'
Aramaktan Vazgeç