24 Nisan 2024|Çarşamba,22:22:05
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5484 0,00
EURO
34,8749 0,03
ALTIN
2.428,70 0,06
BİTCOİN
$64.242 3,55
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Kasım 2022 - 12:07
25 Kasım 2022 - 12:073 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Erdal Sakız cinayetinde şok itiraflar

Kaybolduktan günler sonra aracında öldürülmüş olarak bulunan Karasulu esnaf Erdal Sakız'ın tüccar arkadaşı Ersin Koç tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Müge Anlı, cinayetle ilgili şok edici detayları açıkladı.

Erdal Sakız cinayetinde şok itiraflar
Toprak Turizm


Karasu ilçesi Kuru Dere Mahallesi'nde 10 gün önce evinden otomobiliyle ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan erdal sakız'ın ailesinin ihbarı üzerine arama başlatıldı. Çam dağı ormanlık alanda ineklerini aramaya giden Ali K, otomobil içerisinde bir erkek cesedi görünce jandarmaya ihbarda bulundu.

Olay yerine giden jandarma ekipleri cesedin kayıp olan erdal sakız'a ait olduğunu tespit etti. Baş ve göğüs kısmında mermi olduğu ayrıca elinde de tüfek mermi izi olduğu tespit edilen Sakız'ın cansız bedeni otopsinin ardından toprağa verildi.

Cinayeti araştıran Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan erdal sakız'ın tüccar arkadaşı Ersin Koç, eşi Lale Koç ve çocukları Semih Koç, program sonrası jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.

erdal sakız'ın tüccar arkadaşı ve son görüştüğü kişi olan Ersin Koç ve eşi Lale Koç  ve çocukları Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alındı.

KIZI BABASININ ADINI VERDİ

Jandarmada ifadesi alınan ailenin 16 yaşındaki kızları jandarma çıkışında Müge Anlı'nın muhabirine; "Babamın ismini söylemek zorunda kaldım. Annem ve kardeşim kurtulur mu" diyerek gözyaşı dökmüştü.

EŞİ İTİRAF ETTİ

Cinayetle ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı. Ersin Koç'un eşi Lale Koç, cinayeti eşinin işlediğini itiraf etti.

İtiraf bilgisini Müge Anlı canlı yayında açıkladı. Müge Anlı, cinayetle ilgili şok edici ifadeleri paylaştı.

ÖLDÜRÜP CESEDİNİ ÇAMDAĞI'NA GÖTÜRMÜŞLER

Leyla Koç'un itifında, cinayeti eşinin evlerinin önünde işlediğini, cesedi araca koyup Hendek Çamdağı'na götürdüklerini, burada eşinin çatışma süsü vermek için aracın içinde tüfekle ateş açtığını söylediği öne sürüldü.

Lale Koç'un Sakız'ın elini tutup kendisini öpmeye çalıştığı için eşi tarafından öldürüldüğünü söylediği iddia edilirken Koç ailesinin 16 yaşındaki kızlarının da babasının Sakız'a ateş ettiğini daha sonra kardeşinin de ateş açtığını söylediği yönünde ifade verdiği ancak kardeşinin ateş açtığı yönündeki ifadeyi geri çektiği öne sürüldü.

Öte yandan Koç ailesinin cinayetin işlendiği saatlerde hastanede oldukları izlenimini vermek için acile gittikleri ve burada giriş kaydı yaptırdıkları da ortaya çıktı.

Müge Anlı Canlı yayınına katılan Sakız'ın eşi ve oğlu, Ersin Koç ve eşine tepki gösterdi.

Ersin Koç, eşi Lale Koç ve çocukları Semih Koç jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç