19 Nisan 2024|Cuma,06:50:31
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,6058 0,40
EURO
34,9073 0,50
ALTIN
2.503,37 0,76
BİTCOİN
$61.671 0,50
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Kasım 2022 - 11:05
25 Kasım 2022 - 11:052 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Erdal Sakız'ın katil zanlısı tüccar arkadaşı çıktı

Kaybolduktan günler sonra aracında öldürülmüş olarak bulunan Karasulu esnaf Erdal Sakız'ın (43) tüccar arkadaşı Ersin Koç'un cinayeti itiraf ettiği ileri sürüldü. İtiraf bilgisini Müge Anlı Canlı yayında açıkladı.

Erdal Sakız'ın katil zanlısı tüccar arkadaşı çıktı
Yön Bul Akademi


Karasu ilçesi kurudere Mahallesi'nde 10 gün önce evinden otomobiliyle ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan erdal sakız'ın ailesinin ihbarı üzerine arama başlatıldı. Çam dağı ormanlık alanda ineklerini aramaya giden Ali K, otomobil içerisinde bir erkek cesedi görünce jandarmaya ihbarda bulundu.

Olay yerine giden jandarma ekipleri cesedin kayıp olan erdal sakız'a ait olduğunu tespit etti. Baş ve göğüs kısmında mermi olduğu ayrıca elinde de tüfek mermi izi olduğu tespit edilen Sakız'ın cansız bedeni otopsinin ardından toprağa verildi.

Cinayeti araştıran Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan erdal sakız'ın tüccar arkadaşı Ersin Koç, eşi Lale Koç ve çocukları Semih Koç, program sonrası jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.

erdal sakız'ın tüccar arkadaşı ve son görüştüğü kişi olan Ersin Koç ve eşi Lale Koç  ve çocukları Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alındı.

Jandarmada ifadesi alınan ailenin 16 yaşındaki kızları jandarma çıkışında Müge Anlı'nın muhabirine; "Babamın ismini söylemek zorunda kaldım. Annem ve kardeşim kurtulur mu" diyerek gözyaşı dökmüştü.

Cinayetle ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı. Müge Anlı canlı yayında Ersin Koç'un cinayeti işlediğini itiraf ettiğini açıkladı.

Ersin Koç, eşi Lale Koç ve çocukları Semih Koç, bugün adliyeye sevk edilecek. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç