Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:07:31
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3509 0,31
EURO
35,1319 0,03
ALTIN
2.302,17 1,08
BİTCOİN
$71.246 3,15
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
06 Ekim 2022 - 17:00
06 Ekim 2022 - 17:005 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Erenler’e 60 milyon TL’lik dev yatırım

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler’ de yapımı tamamlanan ve devam eden toplam 60 milyon TL maliyete sahip altyapı hatlarının lansman törenine katıldı.

Erenler’e 60 milyon TL’lik dev yatırım
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler ilçesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz hizmet verecek içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının lansman töreninde açıklamalarda bulundu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) marifetiyle çalışmalarına başlanan altyapı projeleri kapsamında 23 bin 800 metre içm esuyu hattı, 40 metre yağmursuyu ve 12 bin 500 metre kanalizasyon hattı bölge halkının hizmetine sunulmuş olacak.

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği bölgede gerçekleşen lansman törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Ak Parti İlçe Başkanları, STK başkanları ve temsilcileri ile Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ bürokratları da katıldı. Lansman sonunda ise Başkan Yüce, iş makinesine binerek beton kanalı çalışmaların olduğu hatta indirdi.

Fevzi Kılıç’tan Başkan Yüce’ye hizmet teşekkürü

Konuşmalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve ekibine teşekkür ederek başlayan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız 16 ilçemizde hayata geçirdiği hizmetlerle imza atmakta. Erenler olarak hizmette payımıza düşeni alıyoruz. Her şey nizami ve planlı bir şekilde ilerliyor. Erenler ilçemize Büyükşehir Belediyesi marifeti ile birçok hizmet yapılıyor. Tamamlanan projelerin yanı sıra yeni projelerde de çalışmalar devam ediyor. Özverili çalışmalarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve ekibine teşekkür ederim. Altyapı çalışmalarımız bölgemize hayırlı olsun” dedi.

“Gönül belediyeciliği anlayışı ile vatandaşımıza hizmet ediyoruz”

Vatandaşa hizmet ederken durmadan, yorulmadan ve mutlulukla çalıştıklarını belirten Başkan Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte hemşerilerimize hizmet etmek adına gündüz gece demeden gayretle çalışıyoruz. Çevrede ve doğada bulunan tüm canlılara büyük değer veriyor, su kaynaklarına atık su karışmasının önüne geçmek için dev yatırımları hayata geçiriyoruz. Her zaman gelecek kuşaklara temiz bir çevre bırakma sorumluluğu ile hareket ettik inşallah bundan sonra da adımlarımız hep bu yönde olacak. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile çıktığımız yolda bizim temel amacımız vatandaşımızın memnuniyetini kazanmaktır” diye konuştu.

Erenler’in altyapısı geleceğe hazır hale gelecek

Bölgede devam eden ve tamamlandığında Hacıoğlu ve Dilmen Mahallelerine uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde hizmet edecek altyapı projesi hakkında da konuşan Başkan Yüce, “Erenler ilçemizdeki Dilmen ve Hacıoğlu mahallelerimizin alt yapısını geleceğe hazırlıyoruz. Erenler kısmi içme suyu ve yağmur suyu inşaatı kapsamında Dilmen ve Hacıoğlu mahallelerinde 12 bin 800 metre içme suyu hattı, 500 adet içme suyu abone bağlantısı, 12 bin 300 metre muhtelif çaplarda yağmur suyu hattı, bin 100 metre prefabrik kutu menfez yağmur suyu hattı, bin 8 adet yağmur suyu ızgarası yapımı imalatlarına Haziran 2022’de başladık. Yapımına başlanan bu çalışma sayesinde Hacıoğlu ve Dilmen mahallelerimizin içme suyu ile yağmur suyu sorunları inşallah uzun yıllar boyunca çözüme kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

Sağlam altyapı ile kesintisiz içme suyu

Başkan Yüce, “Bu altyapı çalışmalarımız ile bölgede yoğun yağışların ardından yaşanan yağmursuyu ile ilgi sorunları sağlıklı bir şekilde çözüme kavuşturarak, güvenle doğaya deşarj edilecek. Aynı zamanda yeni içme suyu hattı ile bölgede su kesintisinin yaşanmamasının yanı sıra kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyeye indirilecek. Ekiplerimizin çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğü projemizin maliyeti ise 30 milyon TL’dir. İnşallah en kısa zamanda çalışmalarımızı bitirip hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bu yatırımımız ile SASKİ marifetiyle Erenler ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimizin toplam maliyeti 60 milyon TL’ye ulaşmıştır. Hemşerilerimizin bugünkü ihtiyaçlarını karşılamak için proje ürettiğimiz gibi; ilerleyen yıllarda ortaya çıkabilecek ihtiyaçları da bugünden düşünüyor ve projeleri hayata geçiriyoruz” sözleri ile açıklamalarını tamamladı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç