Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,15:25:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3281 0,24
EURO
35,0668 0,16
ALTIN
2.301,22 1,04
BİTCOİN
$70.509 0,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
07 Şubat 2023 - 18:57
07 Şubat 2023 - 18:572 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
1 yorum

Eski eşi ve erkek arkadaşına falçatayla saldırınca öldürüldü

Ankara’dan Geyve ilçesine gelen ve kendisini terk eden eşi ile birlikte yaşayan erkek arkadaşına falçatayla saldırdığı esnada silahla vurularak yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Eski eşi ve erkek arkadaşına falçatayla saldırınca öldürüldü
Toprak Turizm


Olay, öğle saatlerinde geyve ilçesinde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 7 ay önce evini terk eden H.T., erkek arkadaşı B.A. ile geyve ilçesinde yaşamaya başladı.

Enver Tuna Ankara’dan, kendisini terk eden eşi H.T.’nin yaşadığı ilçeye geldi. enver tuna, eşi H.T. ile erkek arkadaşı B.A.’ya falçata ile saldırdı.

Arbede esnasında B.A., yanında bulundurduğu silah ile ateş ederek enver tuna’yı yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan enver tuna ve eşi H.T., ilk müdahaleleri sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Bölgeden kaçan, aldığı falçata darbeleri ile yaralanan ve olaydan kısa bir süre sonra Pamukova ilçesinde polis ekiplerine teslim olan B.A., Pamukova Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Öte yandan, Ankara’dan, Sakarya’ya kendisini terk eden eşinin peşine gelen ve çıkan olay esnasında silahla vurularak ağır yaralanan enver tuna, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YORUMLAR (1)
Yorumcu
Yorumcu

Be namussuz kadın boşan ne b.ok yiyosan ye. Evli ola ola başka erkeğin altında olursan böyle sonuçlar oluyor. Mahkemeye gidip boşanmak için dava açmadıysan ( eski kocandan şiddet görmüş olabilirsin bişey diyemem ) hele hele erkek boşanma davası açsın ben nafaka alayım başkasıyla da yatayım dersen ya ölürsün yada insanların kanına girersin

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç