Feci kaza, 15 yaşındaki gencin kalbi durdu
Karasu-Kocaali yolu Alandere Mahallesi mevkiinde 15 yaşındaki bir gence otomobil çarptı. Çarpma sonrasında gencin kalbi dururken, otomobil sürücüsü sinir krizi geçirdi.
Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde meydana gelen olayda Karasu-Kocaali yolu Alandere Mahallesi mevkiinde 15 yaşındaki gence otomobil çarptı. Çarpışma sonrasında genç ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerinde sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalbi duran genç, 112 ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.
SÜRÜCÜ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise olayın şokuyla sinir krizi geçirdi. Öte yandan genç erkeğin yola atladığı ve başka bir otomobilin ona çarpmaktan son anda kurtulduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
