Gaz pedalı takılan otomobil çay bahçesine uçtu: 3 yaralı

Daha sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, çay bahçesinin odunluğuna uçtu. Kazanın şiddetiyle otomobilin sürücüsü Cafer K. ile, otomobilde yolcu olarak bulunan Oğuzhan Y. ve Barış K. yaralandı.

Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri ve vatandaşlar araçta sıkışan yaralıları kurtarabilmek için çalışma başlattı.

Ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından üzeri açılan araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ardından ambulanslara alınarak tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

"Otomobil çok hızlı geliyordu"

Kazayı görünce hemen yaralıların yardımına koştuklarını söyleyen Seyfettin Babayiğit, “Otomobil çok hızlı geliyordu. Gelir gelmez tıra vurdu, buraya uçtu. Ağaca vursa kurtuluşları yoktu. Arabanın üstünü söktük, yaralıları çıkarttık. 3 yaralı var. Çok hızlıydı. Gaz pedalı takılmış, hakimiyeti sağlayamamış, vurmuş. Sonra bu tarafa uçtu. Biz hemen ambulansa, jandarmaya haber verdik. Yaralıları araçtan çıkardık” dedi.