20 Nisan 2024|Cumartesi,09:22:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.032 3,40
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Kasım 2022 - 10:00
30 Kasım 2022 - 10:002 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Genç kıza tecavüze kalkışmıştı, yakalandı

Sakarya’da bir genç kıza cinsel saldırı girişiminde bulunan sürücü yakalandı.

Genç kıza tecavüze kalkışmıştı, yakalandı
Yön Bul Akademi


sakarya’da 22 yaşındaki üniversite öğrencisini darp eden sürücüyü tespit eden emniyet ekipleri, kayıplara karışan sürücünün yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Haberlisin.com'un haberine göre, 22 yaşındaki genç kıza cinsel saldırı girişiminde bulunan ve darp eden S.S.Y. isimli şahsın emniyet ekiplerinin çalışması sonucunda yakalandığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

sakarya’da yaşayan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi M.K., evine gitmek için bindiği dolmuşun sürücüsünün saldırısına uğrayarak feci şekilde darp edilmiş, evinde fenalaşan ve 112 ekiplerince hastaneye sevk edilen genç kızın cinsel saldırıya uğradığı ortaya çıkmıştı.

sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan genç kızın  sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, baş ve göğüs bölgesinde ağır darp izleri olduğu öğrenilirken şüphelinin yakalanması için emniyet ekipleri çalışma başlatmıştı.

TEDAVİ ALTINDA

Bindiği dolmuş sürücüsünün saldırısına uğrayan genç kızın ifadesine haberlisin.com ulaştı. Feci şekilde darp edilen genç kızın ilk ifadesinde; üniversiteyi okuduğu İstanbul'dan sakarya'ya geldiği, evine gitmek için bindiği minibüste tek kaldıktan sonra sürücünün aracı durdurarak kapıları kilitlediği ve genç kızın telefonuna el koyarak kapattıktan sonra cinsel saldırıya kalkıştığını ancak karşı koyunca ellerini bağlayarak baş ve göğüs bölgesine defalarca vurduğunu söylediği öğrenildi.

Araçtan kaçan ve güçlükle evine giden genç kız, durumu ailesine anlattıktan sonra evde fenalaşınca yakınlarının ihbarı üzerine  olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı ortaya çıktı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç