- HAVA DURUMU:
-
Parçalı Bulutlu
Kaçak silah atölyesine jandarma baskını
Ferizli'de kaçak silah atölyesine yapılan baskında çok sayıda ruhsatsız silah ve silah malzemesi ele geçirildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında 15 Ekim 2025 tarihinde ferizli ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda ruhsatsız silah ve silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirdi.
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda, ferizli ilçesinde ikamet eden A.A. (68) isimli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramada şu malzemeler ele geçirildi:
4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet tabanca şarjörü, 2 adet tabanca kabzası, 56 adet tabanca fişeği, 24 adet av tüfeği fişeği, 1 adet av tüfeği namlusu, 1 adet tezgah üstü mengene, 1 adet tezgah üstü matkap, 1 adet matkap ve uhtelif sayıda tabanca ve tüfek parçaları ile tamir-tadilat edevatı."
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
