26 Nisan 2024|Cuma,22:38:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4532 0,10
EURO
34,7654 0,59
ALTIN
2.440,76 0,19
BİTCOİN
$63.865 1,12
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
18 Kasım 2022 - 14:06
18 Kasım 2022 - 14:063 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Karasulu Erdal Sakız nerede?

Karasu'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan Erdal Sakız’dan 9 gündür haber alınamıyor. Yakınları Müge Anlı'ya çıkarak yardım istedi.

Karasulu Erdal Sakız nerede?
Yön Bul Akademi


Karasu'da esnaflık yapan evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki erdal sakız, 9 Kasım'ı 10 Kasım'a bağlayan gece şüpheli şekilde ortadan kayboldu.
Sakız'a ulaşamayan ailesi ve yakınları polise kayıp başvurusu yaptı. Kayıp adamın bulunması için çalışmalar başlatılırken yakınları Müge Anlı programına çıktı. 

Büfe işleten erdal sakız, 23:45′ te işyerini kapatıp kız arkadaşı ile birlikte kaldığı Karasu’ya bağlı Kurudere mahallesine girdiği tespit edildi fakat ne mahalleden çıktığı ne de eve girdiği görüldü.

Evli olan erdal sakız’ın eşi ile ayrı olduğu ve 6 yıldır Nergis hanımla birlikte yaşadığı bildirildi. Günlerdir haber alınmayan erdal sakız’ın şüpheli kaybından ailesi endişe duyuyor. Kaybolduğu günün sabahında kendisini rüyasında öldüğünü görüp, rüyasını kız arkadaşı Nergis hanımla paylaşan erdal sakız, şüpheleri dahada arttırdı. “Beni öldürmeye çalışıyorlar” diyerek rüyasını anlatan erdal sakız, o günden beri haber alınamıyor. erdal sakız’dan ayrılan kız arkadaşı, kaybını duyunca onu aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geldiğini belirtti. 

100 DÖNÜMLÜK ARAZİ MESELESİ

Amcası ve kız arkadaşı erdal sakız’ın başına bir iş getirildiğinden şüpheleniyor. 

erdal sakız’ ın hem eşi hemde kardeşleri ile paylaşamadıkları miras konusuna değinen amca Muhammet Sakız, “100 dönümlük araziyi paylaşamadıkları için acaba başına bir iş mi getirildi” “diye endişe duyuyorlar. Nergis hanım ve amca Muhammet Sakız, erdal sakız’ın kaybının araştırılmasını istedi. 

OĞLU KONUŞTU

Kayıp adamın oğlu Tuncay Sakız da annesine ihanet eden babasına kırgın olduğunu söyledi. Oğul Sakız; " Hayatına başka bir kadın aldı. Annemin üstüne getirdi. Birbirimize kırgınlıklarımız var. Zaman zaman tartışıyorduk. Kaybolmadan 2 gün önce de tartışmıştık. Fındık konusu vardı. Bu sene bütün fındığı toplatıp ona bıraktık. Para lazım oldu. Tartıştık.  Annem köyden çıkıp Karasu'ya geliyor. Babamı arıyor. Telefonlarını açmıyor. Dükkandaki elemanda arıyor. Telefonlarını açmıyor. Beni aradı sonra: 'Baban telefonlarını açmıyor' dedi. 'Uyumuştur' dedim. Sonra eleman yeniden ulaşamadığını söyledi. Telefonu ara sıra çalıyordu. Bazen çalmıyordu" dedi.  
Kamera  görüntülerine değinen oğlu: "Saat 23.42'de telefonu çaldı. Ses tanıdık geldi. Ersin K., aramış. Emanetin hazır. diyor. Telefon görüşmesini bitirip dükkandan ayrılıyor. Parayı almak için Lale K'nın evine gitmiş. Onuda başka bir iş yerinin kamerasından öğrendim. Parayı veriyor. Oradan ayrılıyor. Benden şüphelendiler. Polis iş yerinin kamera kayıtlarını inceledi. Bir şey bulunamadı" diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç