18 Nisan 2024|Perşembe,16:13:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4870 0,12
EURO
34,7652 0,13
ALTIN
2.491,53 1,19
BİTCOİN
$62.281 0,07
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Ekim 2021 - 22:31
22 Ekim 2021 - 22:312 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kayıp Hanife erkek arkadaşının evinde bulundu

11 gün önce evde çıkarak kaybolan, annesinin Show TV de yayınlanan Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde programına katılarak aradığı 15 yaşındaki Hanife, Sakarya'da bulundu. Çocuk Şube ekipleri kamera görüntülerinden yola çıkarak Hanife'yi erkek arkadaşının evinde buldu.

Kayıp Hanife erkek arkadaşının evinde bulundu
Yön Bul Akademi


Babaannesi ile birlikte yaşadığı Aydın'dan sakarya'daki annesinin yanına gelen 15 yaşındaki hanife, 11 Ekim günü üvey babasına çamaşırları toplayacağını söyleyerek evden ayrıldı. 

Saatler sonra dönmeyince üvey babası ve isten eve gelen annesi tarafından evinin çevresinde aranan hanife hiçbir yerde bulunamadı. Annesi kızının bulunması için Show TV de yayınlanan Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde programına katıldı. 

Bu arada sakarya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kayıp hanife'yi bulmak için çalışma başlattı. Çok sayıda kamera görüntüsünü inceleyen polis, hanife'nin erkek arkadaşının evinde olduğunu tespit etti. 

Polisin evden aldığı hanife, iddiaya göre, üvey babası ve annesinden şiddet gördüğünü, kaçtığı gün üvey babasının annesinin eve geç geldiği için kendisini döveceğini söylediği için kaçma kararı aldığını, anne babasına gitmek istemediğini, yurda yerleşmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine hanife, Sevgi Evi'ne yerleştirildi. 

Öte yandan Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde programında ise hanife'nin polisteki ifadesinde erkek arkadaşı ile 1 yıl önce sosyal medyadaki bir oyun üzerinden tanıştıkları, hanife'nin kaçtığı gün parkta erkek arkadaşıyla buluşup doğum gününe gittikleri, alkol aldıklarını ve kaçtığı erkek arkadaşıyla 10 gün bir köy evinde kaldığını söylediği öne sürüldü. 

Öte ayndan hanife'nin erkek arkadaşının reşit olduğu belirtildi. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç