25 Nisan 2024|Perşembe,15:36:12
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5052 0,11
EURO
34,9401 0,32
ALTIN
2.431,55 0,35
BİTCOİN
$64.146 3,80
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
04 Haziran 2021 - 16:29
04 Haziran 2021 - 16:292 dakika da okunur 2 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
2 yorum

Miras parası yüzünden öldürülen Anne, baba ve çocuklarına acı veda

Erenler ilçesinde miras sebebi ile çıkan tartışmada öldürülen Saffet, eşi Nuran ve çocukları Gökhan Şanlı, gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Miras parası yüzünden öldürülen Anne, baba ve çocuklarına acı veda
Yön Bul Akademi


Olay, Erenler ilçesi kamışlı Mahallesi’nde dün gece saat 23.15 sıralarında meydana gelmişti. İddiaya göre, akrabalar arasında daha önceden satılan bir arazinin parasının paylaşılamaması sebebi ile tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında Y.Ş.; amcası Saffet Şanlı, yengesi Nuran Şanlı ve kuzeni Gökhan Şanlı’yı tabanca ile vurdu.

Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Saffet Şanlı ile eşi Nuran Şanlı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda ağır yaralanan Gökhan Şanlı ise kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırıda ölen Saffet, eşi Nuran ve çocukları Gökhan Şanlı'nın cenazeleri otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarınca teslim alındı.

Anne, baba ve çocuklarının cenazeleri, Kamışlı'daki evlerine getirildi. Cenazelerinin getirilişi sırasında ailenin kalan tek çocukları olan kızları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Burada alınan helallik sonrası cenazeler, mahalle mezarlığına götürüldü. Saldırıda anne, baba ve ağabeyini kaybeden Sevil Şanlı, cenaze aracının arkasından mezarlığa kadar yürüdü. 

Kılınan caneze namazının ardından Saffet, eşi Nuran ve çocukları Gökhan Şanlı, gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Etiketler :
YORUMLAR (2)
Adalet
Adalet

Bu nasıl bir cahillik, inanılmaz. Umarım hayatda kalan kızılarına sahip çıkılır, psikolojik tedavi almasına yardımcı olunur.

CEVAPLA

Yasemin
Yasemin

Allah rahmet eylesin yapanda kahrolsun

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç