13 Aralık 2025|Cumartesi,17:03:21
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
22 Mayıs 2025 - 11:28
22 Mayıs 2025 - 11:282 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Nehirde kaybolan genç adamın cesedine ulaşıldı

Sakarya Nehri’nde gece saatlerinde suda çırpınırken görülen ve cüzdanı ile cep telefonu bulunan 35 yaşındaki adamın cansız bedeni dalgıçlar tarafından bulundu.

Nehirde kaybolan genç adamın cesedine ulaşıldı
Toprak Turizm Yeni


Küpçüler Mahallesi'nde gece saatlerinde üzücü bir olay yaşandı. Saat 22.10 sıralarında gelen bir ihbar üzerine, sakarya Nehri'nde çırpınan bir kişi olduğu bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri hızla sevk edildi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, nehir kıyısında bir cep telefonu ve nehir içinde kimlik bulunan bir cüzdan bulundu. Ekipler, cüzdandaki kimliğin Beytullah Aydın (35) adlı şahsa ait olduğunu belirledi.

 Aydın'ın suya düşmüş olabileceği ihtimali üzerine geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Gece boyunca fener ve spot ışıklarıyla karadan yapılan aramalara rağmen Aydın'a ulaşılamadı.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte arama çalışmalarına Kocaeli Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler de katıldı. Dalgıç ekiplerin nehirde yaptığı arama sonucunda, Beytullah Aydın'ın cansız bedeni ihbarın yapıldığı bölgede bulundu.

Sudan çıkarılan Aydın'ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!
Aramaktan Vazgeç