06 Temmuz 2025|Pazar,00:02:39
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
03 Mayıs 2021 - 15:30
03 Mayıs 2021 - 15:302 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

O iddia Romanları sokağa döktü

İntihar ettiği iddia edilen asker için Sakarya’da sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa dökülen yaklaşık 500 kişilik gruba polis müdahale etti. Çok sayıda polis ekibinin bölgeye sevk edildiği olayda, grup olaysız şekilde dağıtıldı.

O iddia Romanları sokağa döktü
Toprak Turizm Yeni


 

Edinilen bilgilere göre, Romanya'da askerlik görevini yapmakta olan Roman bir vatandaşın, komutanı tarafından öldürüldüğünü iddia eden yaklaşık 500 kişilik Roman grubu sokağa çıkma kısıtlamasında eylem başlattı. Erenler ilçesi Sakarya Caddesi üzerinde sokaklara dökülen Roman vatandaşların protestosu üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerce adeta abluka altına alınan bölgeye gelen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, vatandaşları sakinleştirerek grubun dağılmasını sağladı.

Kişinin komutanı tarafından vurulduğunu iddia eden Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel, “Bölük komutanı tarafından Roman olduğundan dolayı, çocuğun üzerine gidiliyor. Biz bir askerin komutanı tarafından vurulduğunu söylüyoruz. Çünkü bölük komutanın silahı ile çocuk intihar etmiş.  Bizim buradaki tepkimiz, oradaki vatandaşımıza sahip çıkmak. İntihar teşebbüsünde bulunması, oysa ki intihar etmedi bu kardeşimiz. Biz konunun detaylı şekilde incelenmesini istiyoruz, komutanı tarafından bu çocuk vuruldu” diye konuştu.

Öte yandan, konuyla alakalı sosyal medyada da ‘Arkadaş Caner abim Suriye’de şehit düştü, komutanı tarafından vuruldu, lütfen destekleyelim’ yazısı ile birlikte çok sayıda fotoğraf paylaşımı yapıldı. Konu ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'he.etiketid' in 'WHERE'
Aramaktan Vazgeç