07 Temmuz 2025|Pazartesi,00:26:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
26 Şubat 2021 - 13:54
26 Şubat 2021 - 13:541 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
1 dakika da okunur
0 yorum

Sahtecilik operasyonu Sakarya'ya uzandı : 9 gözaltı

Kütahya merkezli Sakarya'nın da aralarında olduğu 3 ilde 'Görevi Kötüye Kullanma, Zimmet, Resmi Belgede Sahtecilik, Özel Belgede Sahtecilik, Nitelikli Dolandırıcılık' iddiasıyla düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Sahtecilik operasyonu Sakarya'ya uzandı : 9 gözaltı
Toprak Turizm Yeni


Kütahya sakaryahaber.com/etiket/il">il sakaryahaber.com/etiket/emniyet">emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Kütahya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği çalışanları ve bu çalışanlarla birlikte suça karıştıkları sakaryahaber.com/etiket/iddia">iddia edilen şahıslara yönelik, 'Görevi Kötüye Kullanma, Zimmet, Resmi Belgede Sahtecilik, Özel Belgede Sahtecilik, Nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 9 şüpheli, yapılan eş zamanlı operasyonda, il merkezi, Domaniç, Emet, Simav ve Altıntaş ilçeleri ve sakarya ile Balıkesir’de yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 13 adet 9 mm dolu fişek, 6 adet 7.65 mm dolu fişek, 2 adet ruhsatsız av tüfek ve bu tüfeklere ait 17 adet kartuş ile dijital materyaller ele geçirildi.

Şahıslar Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'he.etiketid' in 'WHERE'
Aramaktan Vazgeç