29 Nisan 2024|Pazartesi,00:00:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.676 0,62
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Aralık 2023 - 13:52
10 Aralık 2023 - 13:522 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
1 yorum

Akyazıda sokak köpekleri sorunu devam ediyor

Ankara'da bir çocuğun köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanması sorunu yeniden ülke gündemine taşırken Akyazı'da da sürüler halinde gezen sokak köpekleri tehdit oluşturuyor.

Akyazıda sokak köpekleri sorunu devam ediyor
MARMARA GÖZ


Ankara'nın Keçiören ilçesi Kafkaslar Mahallesi'nde 1,5 ay önce Akyazı'dan ailesi ile Başkent'e yerleşen 9 yaşındaki Tunahan, okula giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayıp ağır yaralanmıştı. sokak köpeklerinin adeta parçalayıp ağır yaraladığı Tunahan yürekleri dağladı.
 
Yaşanan son olay sokak köpekleri sorununu yeniden ülke gündemine getirdi. Konuya dair bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, artan şikayetlerin farkında olduklarını ve sorunu mutlaka çözeceklerini söyledi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başıboş sokak köpeklerinin zarar verdiği insanlarımızın haklarını korumanın da görevimiz olduğunu bilinciyle hareket ediyoruz. Başıboş sokak hayvanları ile ilgili artan şikayetlerin farkındayız. Önceki gün ankara'da bir evladımızın ağır yaralandığı elim hadise yüreğimizi dağladı… Bu sorunu inancımız, kültürümüz ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız." diye konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'mutlaka çözeceğiz' dediği sokak köpekleri sorunu Akyazı'da sürüyor. İlçede sürüler halinde gezen sokak köpekleri vatandaşlara korku yaşatıyor.
 
İlçede daha önce bir kadına saldıran, farklı bir mahallede ise koyunları telef eden sokak köpeklerine ilişkin şikayetlere rağmen belediyenin çalışma yapmaması tepki çekiyor.
 
Köpekler için belediyeyi arayan vatandaşlara 'siz yakalayıp bizi arayın" dendiği öne sürüldü.

YORUMLAR (1)
Robot değilimmmmmmmm
Robot değilimmmmmmmm

Tüm köpekler aynı mı????????????????

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç