29 Nisan 2024|Pazartesi,10:34:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,4128 0,08
EURO
34,8162 0,22
ALTIN
2.431,26 0,30
BİTCOİN
$62.275 2,64
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Mart 2024 - 20:18
05 Mart 2024 - 20:182 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Çelik Yazlık Ticaret Merkezi Projesini anlattı

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ve Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, İstiklal Mahallesi Bağlar Caddesi esnafını ziyaret etti.

Çelik Yazlık Ticaret Merkezi Projesini anlattı
Yön Bul Akademi


Ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Alemdar ve Çelik’e, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti. esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Alemdar ve Çelik, işyerlerine hayırlı kazançlar dileyerek esnafların görüş ve taleplerini dinledi. Her iki Başkan Adayının da gelen talepleri dikkatlice not aldırmaları dikkat çekti. Alemdar ve Çelik, daha sonra yeni dönem projeleri hakkında bilgiler paylaştı.

“Yazlık, Ticaretin Merkezi Olacak”

Bağlar Caddesi’nden sonra ikinci durak olarak Yazlık Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Adayı Çelik, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından oluşturulan millete hizmet ve belediyecilik anlayışı gereği bizler de sadece seçim dönemlerinde değil, her an vatandaşlarımızla biriz ve beraberiz. İlçemizi şeffaf bir yönetim ilçesiyle, ortak akılla ve istişarelerle yönetmeyi hedefliyoruz. Serdivanımız bu anlayışın çok faydasını gördü ve bu sayede önemli mesafeler katetti. 31 Mart Pazar günü önemli bir seçimimiz var. İşte bu anlayışımız ve bu anlayışımızın ilçemize kazandırdığı projeler sayesinde yaptığımız ziyaretler hemşehrilerimizin yüzünde mutluluğa ve bize karşı güler yüze dönüşüyor. Yazlık Mahallemizde hayata geçirmeyi planladığımız Yazlık Ticaret Merkezi projemizle, sosyal yaşamın yeni merkezlerinden biri olarak dikkat çeken bölgemizi ticari olarak da cazip hale getireceğiz. Kuracağımız bu merkezde yeni bir ticari ekosistem oluşturup Yazlık’ın her geçen gün daha da hareketlenen sosyal hayatının ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Bu Ticaret Merkezimizde Alışveriş Alanları, Yeme İçme ve Ofis Alanlarının yanında çeşitli sosyal hizmet ve donatı alanlarını vatandaşlarımızla buluşturacağız.” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç