29 Nisan 2024|Pazartesi,14:21:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,2714 0,51
EURO
34,6703 0,20
ALTIN
2.436,36 0,09
BİTCOİN
$62.352 2,02
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Eylül 2023 - 12:22
05 Eylül 2023 - 12:223 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yüce: Zabıta Teşkilatı’nın 197. yıldönümünü kutladı

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 197. Yıl dönümünde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce zabıta personeliyle bir araya geldi.

Yüce: Zabıta Teşkilatı’nın 197. yıldönümünü kutladı
Toprak Turizm


sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, zabıta Teşkilatının kuruluşunun 197. Yıl dönümünde zabıta personelleriyle bir araya geldi. Makamında Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sungur Yeni ve zabıta Daire Başkanı Kemal Usta ile beraber şube müdürleri zabıta erlerini ağırlayan Başkan Yüce, titizlikle sürdürdükleri çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yüce ziyaret sonrası tüm zabıta dairesi personellerinin katılımıyla gerçekleştirilen yemek programına katıldı. Yemek sonrası Başkan Yüce çekilişle zabıta personellerine bisiklet hediye etti.

Çalışmalarını yakından takip ediyorum

Yemek programına konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Bugün, zabıta Teşkilatımızın 197. Yıl dönümünü kutlamak için bir aradayız. Büyükşehir Belediyesi olarak, bu özel gün vesilesiyle zabıta teşkilatımızın fedakarlıklarını ve emeklerini takdir ediyor, zabıta gününüzü canı gönülden kutluyorum. zabıta ekiplerimiz, şehrimizin düzenini ve güvenliğini sağlama, vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamasını temin etme görevini üstlenen kahramanlarımızdan oluşuyor. Sizler, her gün, gece gündüz demeden fedakârca çalışarak sakarya’mızın daha yaşanabilir bir şehir olmasına katkı sağlıyorsunuz. Bizler de canhıraş uğraş gösteren kıymetli zabıta personelimizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve işlerini kolaylaştırabilmek adına elimizden gelen desteği sağlıyoruz” dedi.

Gurur duyuyorum

Başkan Yüce, “Geçtiğimiz günlerde filomuza yeni dahil ettiğimiz araçlarımızın tanıtım törenini gerçekleştirdik. Şehrimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili cevap verebilmek adına zabıta Teşkilatımızın araç filosuna, 5 motosiklet ve 3 zabıta aracı dahil ettik. Önümüzdeki yıllarda araç filomuzu daha da genişletmeyi planlıyoruz. İşleyen demir pas tutmaz şiarıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, yatırımlar ve yaptığımız planlar ile hep birlikte işlenmiş bir demir gibi ışıldamaya devam edeceğiz inşallah. Şehrimize tekrardan hayırlı olsun. Şehrimizin düzenini ve güvenliğini sağlamada, huzuru tesis etmede ve vatandaşlarımızın sağlığını korumada kilit rol oynayan zabıta Teşkilatımız, şehrimizin kalbi gibi atar. Sizler bu şehrin huzurunun ve düzeninin teminatısınız. Sizlerle birlikte daha güzel ve huzurlu bir sakarya inşa etmek için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyor, bu özel gününüzü canı gönülden bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç