09 Temmuz 2025|Çarşamba,09:13:50
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
16 Temmuz 2021 - 15:42
16 Temmuz 2021 - 15:4210 saniye de okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
10 saniye de okunur
0 yorum

Sedat Peker operasyonunda karar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 9'u "Var olan suç örgütlerinin oluşturdukları korkutucu güçten yararlanarak yağma" ve "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" gerekçeleriyle tutuklandı.

 Sedat Peker operasyonunda karar
Toprak Turizm Yeni


Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 12 Temmuz’da bir suç örgütüne yönelik istanbul ve Rize’de operasyon düzenledi.

yakalama haklarında yakalama kararı bulunan 18 şüpheliden 16’sı yakalandı. Sedat Peker’e yakın isimlerden Fikret A.’nın bulundu aralarında bulundu şüphelilerin emniyetteki işlemleri dün tamamlandı. Şüphelilerden 4’ü emniyetten serbest bırakıldı.

Dün adliyeye sevk edilen 9 şüpheli tutuklanırken 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında Sedat Peker’e yakınlığıyla bilinen Fikret A.’nın da bulunduğu belirtildi.

Polis ekiplerince geçtiğimiz pazartesi düzenlenen operasyonun, K.D. isimli bir zincir restoranın tehdit ve baskıyla ele geçirilmesiyle ilgili olduğu belirtilmişti.

İddiaya göre, suç örgütü üyeleri K.D. isimli şirketi ele geçirdikten sonra bayileri de tehdit etti. Yaklaşık 10 bayiyi tehditle ele geçirdikleri öne sürülen şüphelilerle ilgili bilgilerin 9 Nisan’da Sedat Peker ve suç örgütüne düzenlenen operasyonda elde edildiği belirtilmişti.
Ek alanı
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'he.etiketid' in 'WHERE'
Aramaktan Vazgeç