27 Nisan 2024|Cumartesi,11:08:53
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.020 1,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
12 Şubat 2024 - 19:12
12 Şubat 2024 - 19:124 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Adayı Yusuf Alemdar Pamukova’da

Başkan Adayı Alemdar, Pamukova’da STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları ve esnafla bir araya geldi.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar Pamukova’da
MARMARA GÖZ


Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, pamukova’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları ve esnaflar ile bir araya gelen Alemdar, yeni dönemde ilçeye gerçekleştirilecek projeler hakkında görüş alışverişi yaptı.

Programının son bölümünde esnafları ziyaret eden Alemdar, hayırlı ve bol kazançlar diledi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programa, Sakarya Milletvekili Murat Kaya, AK Parti pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, MHP pamukova İlçe Başkanı Şükür Salih, pamukova Belediye Başkan Adayı Fatih Akın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Turan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Bayram katıldı.

Cumhur İttifakı pamukova’dan en güçlü desteği verecektir

Programda konuşan AK Parti pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, “Adayımız belli olduğu günden itibaren sahaya indik ve çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Mahalle mahalle, kapı kapı geziyoruz. Bugüne kadar her zaman sizlerle beraber olduk, bundan sonraki süreçte de birlikte olmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

MHP pamukova İlçe Başkanı Şükür Salih ise, “Bizler gerek pamukova’da gerekse tüm Sakarya’da omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart’ta en güçlü desteği Cumhur İttifakı olarak pamukova verecektir” ifadelerini kullandı.

Bizler pamukova’mız için yola çıktık

Programda konuşan pamukova Belediye Başkan Adayı Fatih Akın, “2019’da aday adayı oldum nasip olmadı. Bu dönemde aday adayı olduk ve yine nasip olursa görevi üstleniriz olmazsak bu davanın neferi olmaya devam ederiz. Bizler pamukova’mız için yola çıktık. Eksik kalan ne varsa tamamlamak bizim en asli görevimizdir. pamukova’ya kardeşlik ve sevgi siyaseti getirmeye geliyoruz. Birbirimizi severek sayarak ilçemize en güzel hizmetleri getireceğiz. Biz biriz, hep beraberiz sorunlarımızı da beraber çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Belediyecilik ruhunu en iyi bilen parti biziz

Konuşmasında birlik vurgusu yapan Sakarya Milletvekili Murat Kaya, “AK Parti’de yarış olur. Adaylar açıklanınca yarış biter. Bu şehir için çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Cumhur İttifakı olarak biz Sakarya’da çok güçlüyüz. Belediyecilik ruhunu en iyi bilen parti biziz. İnşallah 31 Mart’ta Türkiye’nin tamamında Cumhur İttifakı’nın kazanmasını istiyoruz. Biz gerçekten 23 yıldan beri ülkemize en güzel hizmetleri getirdik. Sizlerden yine en güçlü desteği bekliyoruz” dedi.

pamukova’nın yarınlarını sizlerle birlikte kuracağız

Başkan Adayı Alemdar, konuşmasında birlik beraberlik vurgusunda bulunarak, “pamukova’nın yarınlarına imza atacak, geleceğinin şekillenmesi için sizlerle birlikte olacağız. Bizim en önemli ilkemiz adaletten şaşmamaktır. 15 yıldır bu ilkemizi bozmadık. Allah nasip ederse sizlerin de güçlü desteği ile bu dönemde de büyükşehirde 16 ilçemizin tamamıyla beraber olacağız. Tüm mahalle muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz ve mahalle başkanlarımız bizim gözümüz, kulağımız ve çözüm ortağımızdır. Birlikteliğimizi güçlendireceğiz. İstişarelerimizi sürdüreceğiz ve ortak akılla en doğru hizmetleri şehrimizle, ilçelerimizle buluşturacağız” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç