30 Nisan 2024|Salı,00:51:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.04.2024
DOLAR
32,4825 0,19
EURO
34,8463 0,13
ALTIN
2.437,85 0,11
BİTCOİN
$62.999 1,05
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
04 Nisan 2024 - 14:42
04 Nisan 2024 - 14:423 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Geyve'de seçimi kaybeden AK Parti karıştı

Geyve’de seçimi Yeniden Refah Partisi adayı Selçuk Yıldız’ı kazanmasının ardından Adalet ve Kalkınma Partisi aday adayları Tahsin Dişli ve Turgay Akın yaptıkları açıklamalarla İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve yönetimini istifaya davet ettiler.

Geyve'de seçimi kaybeden AK Parti karıştı
Toprak Turizm


geyve’de seçimi yeniden refah Partisi adayı Selçuk Yıldız’ı kazanmasının ardından Adalet ve Kalkınma Partisi aday adayları Tahsin Dişli ve Turgay Akın yaptıkları açıklamalarla İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve yönetimini istifaya davet ettiler

Adalet ve Kalkınma Partisi geyve Belediye Başkan aday adayı Tahsin Dişli yaptığı açıklamada ilçe başkanı ve yönetimini ilçe binasının anahtarını paspasın altına bırakıp terketmeye davet etti.

 Tahsin Dişli’nin açıklaması şu şekilde:

"Siyasi konumunu partinin üstünde gören, halka tepeden bakan, kibir sahibi insanlar, partiden ellerinizi çekin.
Bir takım algı ve girişimlerle adaylığımıza engel olan; partimizin oylarını 17 binlerden 11 binlere düşüren basiretsiz ilçe teşkilatına sesleniyorum.

Bu tablo sizin eseriniz! Halkın gönlüne taht kurmuş Ak Parti hizmet anlayışını 5 yıl geyve halkından mahrum bıraktınız. Onurunuz varsa hemen istifa edin.

Benim genel merkez tarafından aday gösterilmem durumunda teşkilatın topluca istifa edeceği konuşuluyordu. Gelinen noktada geyve’de seçimi Ak Parti kaybetti.

O gün benim aday olmam halinde istifa edeceğini beyan edenlere sesleniyorum. Parti sahipsiz değil, yeter ki siz yenilginin bedeli olarak istifa edip gidin. Giderken de anahtarı paspasın altına bırakın.

 Adalet ve Kalkınma Partisi geyve Belediye Başkan aday adayı Turgay Akın ise yaptığı açıklamada karşılaştığı tutumları anlatarak  suçlamalarda bulundu.

Turgay Akın'ın açıklaması şu şekilde;

"geyve Belediye Başkan Aday Adaylığım süreçlerinde müracaat  aşamasında şahsıma saygısız davranarak  ciddi dirençler gösteren engeller çıkaran, CV'mi almak istemeyen, üyeliğimi yapmayan, sadece ilçe teşkilatı değil, geyve milletvekili Murat kaya, seçim işlerinden sorumlu milletvekili Ali İhsan Yavuz, teşkilatlardan sorumlu başkanı milletvekili Ali İnci ve Sakarya milletvekillerinin istifaya davet ediyorum.

İlçede Yaşadığım süreçleri Ankara'da Ali İhsan Yavuz'a tek tek anlattım hiç bir çözüm üretmediği gibi gereğini de yapmadı. Seçim öncesi ilçe teşkilat binası bile seçime kadar açılmadı, çalışılmadı. Randevuyla ilçe teşkilatı açılıyordu. İlçe başkanı, il başkanı ve bölge milletvekilleri, başta Murat Kaya olmak üzere tümü Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne sorunların sıkıntıların iletilememesi açısından bariyerler koydular, sıkıntıları Reis'e aktaramadık.. Belgeleriyle istenirse ortaya koymaya hazırım..
 
Aday adayları belirleme aşamasında adaletli davranılmayarak ciddi kayırma, ihtimal, usulsüzlükler yaparak kendi adamlarını LİYAKAT kariyeri, yetkinlikleri DİKKATE almayarak kazanamayacak adayları parlatarak Reis'e empoze etmeye çalışmışlardır, kandırmışlardır.. Yanlız bırakmışlardır..

Cimer'de, Akim'de ve milletvekillerinin sosyal medya hesapları ve özel kalemlerden ulaşmak istedik, randevu vermediler engellediler. Araştırıldığında ve geyve'deki aday adayları dinlenildiğinde seçimin neden kaybedildiğinin gerçekleri de, sorumluları da ortaya çıkacaktır".

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç