27 Nisan 2024|Cumartesi,19:36:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.890 1,33
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
19 Şubat 2024 - 14:14
19 Şubat 2024 - 14:142 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Işıksu: Eser ve hizmetler artarak sürecek

Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Çelebiler, Kasımlar ve Hacıramazanlar'da vatandaşlarla buluştu.

Işıksu: Eser ve hizmetler artarak sürecek
Toprak Turizm


Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Işıksu son olarak Çelebiler, Kasımlar ve Hacıramazanlar mahalle buluşmaları gerçekleştirdi. Işıksu’ya AK Parti adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ile teşkilat mensupları eşlik etti.
 
İnsan Odaklı Projelere Devam
 
Programları değerlendiren Işıksu, “Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz. adapazarı’mızı daha güzel yarınlara taşıyacak adımlar atmaya ve 84 mahallemizde şehir insanına dokunan, insan odaklı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. adapazarı'mızın daha güzel yarınlarına her beraber yürüyoruz. İnancımız tam, gayretimiz üst seviyede, birlik ve beraberlikle adapazarı için yola devam diyor, eser ve hizmetlerimizi artarak sürdüreceğimizin sözünü veriyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.
 
Aşkla Daha Güzel Yarınlara
 
AK Parti adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise “Cumhur İttifakı olarak adapazarı’mızda Mutlu Işıksu Başkanımızla seçimlerden yeni bir zafer daha kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu birlik ve beraberlik başarı getirecektir. Hep birlikte aşkla daha güzel yarınlara.” diye konuştu.
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç