28 Nisan 2024|Pazar,02:39:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.458 0,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Mart 2024 - 14:46
26 Mart 2024 - 14:464 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Osman Çelik Hayvan Oteli'nin detaylarını paylaştı

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, hayata geçirecekleri Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Oteli Projesi’nin detaylarını paylaştı.

Osman Çelik Hayvan Oteli'nin detaylarını paylaştı
Toprak Turizm


Çelik, her canlının yaşam hakkının kutsal olduğunu ifade ederek, “Bu hakkı koruyup, gözetmek bizim öncelikli görevlerimiz arasında. Patili dostlarımız için de bu kapsamda projemiz hazır.  Göreve gelir gelmez evcil hayvan oteli projemizin startını vereceğiz. AK Parti’mizin ‘Çevreye Saygılı Şehirler’ vizyonuna yakışır hizmetleri serdivan’da hayata geçireceğiz. Belediye hizmetlerinde, tabiattaki canlı veya cansız tüm varlıklarla uyumu gözeterek adımlarımızı atacağız” dedi.

Çelik bu kapsamda hayata geçirecekleri Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve hayvan oteli Projesi’nin detaylarını paylaştı.

REHABİLİTE HİZMETİ DE VERECEK

Evcil hayvan otelinde geçici bakım hizmetlerinin yanı sıra, konaklama hizmeti ve tıbbi yardım hizmeti de sunulacağını dile getiren Başkan Adayı Osman Çelik, “Bu birim aynı zamanda dostlarımızın davranışsal rehabilitasyonuna da destek olacak” diye konuştu.

AİLEMİZİN MASKOTU KEDİMİZ JÜLYET

Sokak hayvanlarıyla ilgili de gerekli adımları paydaş kurumlarla birlikte süratle atacaklarını dile getiren Başkan Adayı Osman Çelik, “Hayvanlar benim en hassas yönlerimden biri. Çocukluğumdan beri hayvanlarla iç içe büyüdüm. Şimdi de bu sevgiyi çocuklarımda görmek beni daha da mutlu ediyor. Evde kedimiz Jülyet’le oynamak, vakit geçirmek hem çocuklarımın hem de benim en çok keyif aldığımız zamanlar arasında yer alıyor. O bizim evin maskotu, kıymetlisi. Bu sebeple evlerini, sevgilerini patili dostlarımızla paylaşan tüm vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini çok iyi biliyorum” dedi.

SOKAKLARIMIZDAKİ CANLAR DA BİZİM SORUMLULUĞUMUZDA

Sokak hayvanları için de projelerinin hazır olduğunu dile getiren Osman Çelik, “Sadece evlerimizde değil sokaklarımızdaki canlar da bizim sorumluluğumuzda. Biz bir yandan sosyal hayatın içerisindeki hayvanlarımızı korurken diğer yandan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini de gözetmek zorundayız. Bunun bilinciyle sokak hayvanlarımız için de projelerimizi hazırladık. Bu konuda tüm paydaşlarımızla birlikte adım atacağız.” dedi.

BİZİM ÇEVRE ANLAYIŞIMIZ SÖZDE DEĞİL ÖZDE

Sosyal Belediyecilik çalışmalarına önem vererek doğrudan insana dokunan hizmet ve projeleri yaygınlaştıracaklarının sözünü verdiklerini dile getiren AK Parti serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, “Bizim çevreye bakış açımız ve çevreciliğimiz, sözde değil, özde değerlere dayanmaktadır. İnanç ve medeniyet değerlerimizden aldığımız güçlü referanslar bizim çevre hassasiyetimizin temel kaynağını oluşturuyor.  Çünkü biz; tabiata, doğal yaşama, çevreye ve bütün yaratılmışlara hürmet gösteren, onların haklarına saygı duyan, her canlının hukukunu gözeten bir anlayışın temsilcileriyiz. Yeryüzünde kurulu olan dengeyi gözeteceğiz. serdivan’ımızı kalkındırırken aynı zamanda sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımları esas alan örnek bir belediyecilik sergileyeceğiz. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
 
ASIL GÖREVİMİZİ YAPACAK VAR OLAN DENGEYİ KORUYACAĞIZ

Doğanın her bir parçasının değerli olduğuna vurgu yapan Osman Çelik; “Toprağın, suyun, havanın ve canlıların, farklılıklarıyla bir bütünü oluşturduğu dünyamızda, insanın asıl görevi, var olan dengeyi ve ölçüyü korumaktır. Çevreyi karşısına alan, çevreye rağmen atılan her adım insana mutlaka geri dönüyor. Bunun örneklerini dünya üzerinde birçok ülkede gördük. Biz bu dengeyi gözeteceğiz. Koruyarak, gözeterek, anlayarak serdivan’da her canlının yanında olacağız. Hizmet edeceğiz. Bunu da hemşehrilerimizle birlikte yapacağız. Onlar olmadan olmaz. Her adımımızı onlarla birlikte atacağız” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç