29 Nisan 2024|Pazartesi,11:37:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,3997 0,12
EURO
34,8140 0,21
ALTIN
2.434,80 0,16
BİTCOİN
$62.266 2,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
06 Mart 2024 - 22:13
06 Mart 2024 - 22:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Osman Çelik Selahiye'de vatandaşla buluştu

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Selahiye Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Osman Çelik Selahiye'de vatandaşla buluştu
MARMARA GÖZ


AK Parti serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Çelik, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

“İlçedeki Yaşam Kalitesini Artırmayı Hedefliyoruz”

Başkan Adayı Çelik, göreve geldiklerinde yapılacak çalışmalar hakkında sunum yaparken, vatandaşların görüş ve taleplerini dinleyerek soruları cevapladı. serdivan’da her yaş grubundan vatandaşa hitap eden projeleri hayata geçirerek, ilçedeki yaşam kalitesini her geçen gün daha yukarıya çıkarmayı hedeflediklerini belirten Başkan Adayı Çelik, eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor etkinliklerine büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

Mahalle Kültür Evi Projesi Tanıtıldı

Yeni dönem projelerinden bahseden Osman Çelik, Mahalle Kültür Evi Projesi’ni tanıtırken, “Mahallerimizde kuracağımız Kültür Evlerimiz çok amaçlı olacak. Bu kültür evlerimizde hayata geçireceğimiz Çocuk Kreşleri önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Ayrıca daha gelişmiş Meslek Edindirme Kurs alanları ve eğitimleri de yine Mahalle Kültür Evlerimizde hayata geçireceğiz. Mahalle Kültür Evlerimizde ayrıca, Kız İsteme, Kına, Nişan ve Nikah törenlerinin gerçekleştirilebileceği salonların yanı sıra, taziye geleneğimizi de bu kültür evlerinde tahsis edeceğimiz alanlarda gerçekleştireceğiz. Bu evlerde sağlayacağımız Eğitim ve Öğretim, Güvenlik ve Gözetim, Sosyal Gelişim ve Etkileşim, Kültürel Etkileşim Odaları ile vatandaşlarımıza her alanda en iyi hizmetleri sunmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç