28 Nisan 2024|Pazar,03:00:53
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.526 0,42
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Ocak 2024 - 23:11
24 Ocak 2024 - 23:114 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Yusuf Alemdar ziyaretlerini Karasu'da sürdürdü

Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Kuzey ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerini Karasu ile sürdürdü.

Yusuf Alemdar ziyaretlerini Karasu'da sürdürdü
MARMARA GÖZ


Cumhur İttifakı ak parti sakarya büyükşehir belediye başkan adayı Yusuf Alemdar, ilçe ziyaretleri kapsamında Kocaali’nin ardından karasu’yu ziyaret etti. ak parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün ile birlikte karasu Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Adayı Alemdar’ı, Belediye Başkanı İshak Sarı ve İlçe Başkanı Recep Aksu karşıladı. ziyaretlerinin ardından karasu esnafıyla bir araya gelen Alemdar, görüş ve önerileri dinledi.

Karasu hak ettiği noktaya ulaşacak

Başkan Adayı Alemdar’ın bir sonraki durağı ak parti karasu İlçe Teşkilatı oldu. Partililerin çiçeklerle ve sloganlarla karşıladığı Alemdar, karasululara seslendi. karasu’nun coşkulu karşılamasına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Biz Cumhur İttifakı’nın neferleriyiz. Üstlendiğimiz bu kutlu görevin ehemmiyetini çok iyi biliyoruz. Durmadan dinlenmeden çalışacağız. Sakarya olarak çok şeyi hak ediyoruz. İnşallah Türkiye’deki tüm büyükşehirlere örnek olacak projeler yapacağız. karasu’muza turizm ve sanayi başta olmak üzere birçok alanda ivme kazandıracağız. Sizlerle beraber ilçemizin taleplerini, ihtiyaçlarını belirleyeceğiz ve hızla bunları bir bir yerine getireceğiz. Sizlerin asla boynunuzu eğmeyecek, sizi asla mahcup etmeyeceğiz. Biz karasu’yu tüm Türkiye’de konuşulan bir ilçe haline getireceğiz. Bizi ayırmak isteyenlere fırsat vermeyecek, birliğimizi ve kardeşliğimizi her daim diri tutacağız. karasu’nun bu coşkusuna ve samimiyetine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik

İlçe teşkilatında geçmişten bugüne teşkilatta görev yapmış partililerle bir araya gelen Başkan Adayı Alemdar, geçmişe vefanın ak partililerin bir geleneği olduğunu dile getirerek parti çatısı altında görev yapmış herkesin hayır dualarını aldığını, geçmişten aldığı destekle Sakarya için daha güzel günlerin geleceğini ifade etti. Alemdar ayrıca, “Hiçbir zaman siyasetten yorulmadım. Her zaman olanda hayır vardır dedim. İnandığım yolda liderimin peşinde bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. 15 yıldır Serdivan’da neyi söz verdiysek yaptık. Bu hizmet anlayışımız bundan sonra da inşallah böyle devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Yoğun iletişim ve sonuç odaklı hızlı çözüm

Başkan Adayı Alemdar, daha sonra karasu Muhtarlar Derneği ve MHP karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve karasulu muhtarların karşıladığı Alemdar, Muhtarların belediyecilik alanında hayati bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, “Bizler şehrimizin tüm dinamikleriyle birbirini tamamlayan bir parça gibiyiz. Muhtarlarımız da bu noktada hayati bir önem taşıyor. Birlik ve beraberliğimizi her zaman diri tutacak, mahallelerimizde ki sorunlara muhtarlarımızla birlikte sonuç odaklı hızla çözüm bulacağız. Bu vesile ile ben bir kez daha değerli muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gösterdikleri teveccühten dolayı MHP karasu İlçe Teşkilatı’na da teşekkür eden Alemdar, “Cumhur İttifakı olarak gerek karasu özelinde gerekse tüm Sakarya’da çalışmalarımızı koordineli olarak sürdürüyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde bu birlikteliğimizin karşılığını alacağız. İlçe Başkanımız Hamza Uğur başta olmak üzere MHP’nin tüm değerli üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç