Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:21:07
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3237 0,23
EURO
35,0903 0,09
ALTIN
2.300,90 1,03
BİTCOİN
$71.188 2,66
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
08 Ağustos 2020 - 15:31
08 Ağustos 2020 - 15:312 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Suçsuz yere öldürüldüler

Erenler’de dün gece ağabeyinin nişan törenini basıp 4 kişiyi yaraladığını duyan M.Ç. isimli caninin trafik ışıklarından yavaş kalkış yaptığı gerekçesiyle kurşun yağdırdığı otomobildeki 26 yaşındaki Resul Ankit ile 29 yaşındaki Davut Bilgin isimli arkadaşlar yaşamını yitirdi.

Suçsuz yere öldürüldüler
MARMARA GÖZ


Sakarya Küpçüler Mahallesi’nde dün gece peş peşe yaşanan silahlı saldırılar ile sarsıldı. Serkan Ç.isimli şahsın 3 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısının, nişan törenini basıp eski nişanlısının babası K.Ş, eski nişanlı M.N.Ş, anne M.Ş ile davette bulunan H.D’yu silahla vurdu. Serkan Ç. 4 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinde kaçtı.

Olayı haber alan saldırganın kardeşi M.Ç., ağabeyinin saldırısında yaraladığı kişilerin kayınpederi, kayınvalidesi ve baldızı olması nedeniyle  eşini de yanına alarak aracıyla yola çıktı. M.Ç., Küpçüler Kavşağı'nda M.Ç.trafik ışıklarının yeşile dönmesiyle birlikte önündeki aracın yavaş kalkış yaptığını öne sürerek Resul Ankıt ve Davut Bilgin’in içinde bulunduğu aracı kurşun yağmuruna tuttu.

Saldırıda Resul Ankıt olay yerinde vefat ederken Davut Bilgin ise kaldırıldığı hastanede sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti.

BİR ANLIK ÖFKE İLE

Cinayet sonrası M.Ç.’nin eşi araçtan inerek kaçtı. Cani M.Ç.ise aracıyla olay yerinden uzaklaştı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri iki kişiyi vuran M.Ç.’yi kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. M.Ç.’nin emniyette verdiği ifadede ağabeyinin baldızını, kayınvalidesini ve kayınpederini vurması nedeniyle eşiyle tartıştığını ve trafik ışıklarında yavaş kalkış yaptığı için tartıştığı şahısları hiç tanımamasına rağmen bir anlık öfkeyle silahına sarıldığını söylediği öğrenildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç