26 Nisan 2024|Cuma,19:06:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4765 0,03
EURO
34,7468 0,64
ALTIN
2.440,01 0,16
BİTCOİN
$63.473 0,93
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Eylül 2022 - 21:11
21 Eylül 2022 - 21:112 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Tekstil atölyesinde dehşet; DEVA'lı başkanı öldürdüler

Kocaeli'de tekstil işi ile ilgilenen şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Deva Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenilen Savaş Taş silahla vurularak hayatını kaybetti, yanında çalışan kadın personel yaralandı.

Tekstil atölyesinde dehşet; DEVA'lı başkanı öldürdüler
Toprak Turizm


Olaya karışan 2 şüpheli de İstanbul sınırında polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Güney Mahallesi Fetih Caddesi'nde bulunan tekstil atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.C. ve R.C. isimli şahıslar, daha önce birlikte iş yaptıkları savaş taş'ın tekstil atölyesine geldi. Aralarında husumet bulunan şahıslar arasında atölye önünde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle şüphelilerden biri silahını çıkararak savaş taş'ın peşinden koştu. Can havliyle atölyeye giren Taş, sırtından ve kolundan vuruldu. Seken kurşunlardan biri de tekstil atölyesinde çalışan İ.K. isimli yaşlı kadının ayak parmağına isabet etti. F.C. ve R.C. ise olay yerinden kaçtı. Olayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan savaş taş ile parmağından yaralanan İ.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Taş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Taş'ın Deva Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.
Öte yandan, şüpheliler polis ekipleri tarafından İstanbul sınırında yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç