25 Nisan 2024|Perşembe,17:10:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5434 0,01
EURO
34,8995 0,20
ALTIN
2.426,10 0,12
BİTCOİN
$63.549 3,92
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Haziran 2022 - 10:40
27 Haziran 2022 - 10:402 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yaşlı kadını dolandırmıştı, Ankara'da yakalandı

Hendek'te kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, adının organize suça karıştığı söyleyerek kandırdığı yaşlı kadının 500 bin lira değerindeki altın, döviz ve Türk lirasını aldı. Dolandırıcı, Ankara'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yaşlı kadını dolandırmıştı, Ankara'da yakalandı
Yön Bul Akademi


class="habericietiket" href="etiket/hendek">hendek ilçesinde ikamet eden 71 yaşındaki kadını telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan kişi, yaşlı kadına adının organize bir suça karıştığını, kendisinin bu suçtan kurtulması için asıl suçluların yakalanması gerektiğini ve bu operasyonda kullanılması içinde evde bulunan para ile altınları gelip alacaklarını söyledi.

Kadına operasyonun çok gizli olduğunu diğer polisler dahil hiç kimseye söylememesini isteyen dolandırıcı, operasyon sonucu paraları ve mücevherlerini tekrardan kendisine verileceğini ifade etti.

PARA VE ALTINLARI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

Dolandırıcı, telefonda kandırdığı yaşlı kadının 500 bin lira değerindeki altın, döviz ve Türk lirasını alarak kayıplara karıştı.

Dolandırıldığını anlayan yaşlı kadının şikayeti üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

YAKALANMAMAK İÇİN KIYAFET VE TAKSİ DEĞİŞTİRMİŞ

Polis, dolandırıcıyı tespit etmek için KGYS kameralarını incelemeye aldı. Şehre giriş çkış yapan 3500 aracı inceleyen polis, şüphelinin taksi kullandığını belirledi.

 Şüphelinin polislere yakalanmamak için sürekli kıyafet ve taksi değiştirdiği tespit edildi.

Çalışmalarda şüphelinin eşgali ile kullandığı 3 farklı ticari taksi belirlendi.

Şüphelinin ve taksilerin hareketlerini adım adım izleyen Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro ekipleri, şüphelinin 42 yaşındaki A.B. olduğunu tespit etti. Dolandırıcının aldığı para ve ziynet eşyalarıyla birlikte Ankara'ya gittiği saptandı.

ANKARA'DA YAKALANDI

Şüphelinin yakalanması için Sakarya'dan harekete geçen ekipler, Ankara ilinde belirlenen adrese gerçekleştirilen operasyonla şüpheliyi yakaladı.

İşlemleri için Sakarya'ya getirilen şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç