19 Nisan 2024|Cuma,06:25:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5942 0,37
EURO
34,7506 0,05
ALTIN
2.513,13 1,15
BİTCOİN
$61.629 0,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Ağustos 2022 - 12:20
30 Ağustos 2022 - 12:202 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

AKAİHL'nin 78 öğrencisi seçkin üniversitelerde

Bu yıl ilk mezunlarını veren Akyazı Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (AKAİHL) 78 öğrencisini seçkin üniversitelere yerleştirerek ilçede eğitimin yeni markası oldu.

AKAİHL'nin 78 öğrencisi seçkin üniversitelerde
Yön Bul Akademi


Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla eğitimin paydaşları ve veliler Akyazı’daki okulların üniversite yerleştirme istatistiklerine odaklandı.

Bu yıl ilk mezunlarını veren Akyazı Proje Kız İmam Hatip Lisesi bu alanda gösterdiği başarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

AKAİHL, Tıptan eczacılığa, hukuktan psikolojiye, mühendisliklerden öğretmenliklere, ilahiyattan iktisadi idari bilimlere 53’ü çeşitli fakülteler olmak üzere 78 öğrencisini seçkin üniversitelerin önde gelen fakülte ve yüksekokullarına yerleştirme başarısı göstererek Akyazı’da akademik eğitimin yeni  markası oldu.

Okul Müdürü Muammer Hikmet, öğrencilerini iki kanatlı kuşlar olarak yetiştirmek üzere yola çıktıklarını belirterek; "Şükürler olsun ki geldiğimiz noktada öğrencilerimizin akademik hedeflerinden vazgeçmeden manevi değerlerle donatılabileceğini ispatlamış olduk. Herkes istatistiklerle gördü ki AKAİHL  Akyazı’da eğitimin yükselen yıldızı ve akademik başarının yeni adresi olmuştur.

Üniversite Yerleştirme sonuçlarının açıklanma takviminin  LGS tercihlerinden sonra olması bizler ve velilerimiz için bir talihsizlik ancak bu uzun soluklu bir maraton ve biz bayrağı çok daha ilerilere taşıma azmindeyiz" dedi.

'Hiçbir başarı tesadüf değildir' diyen Hikmet; "Kurumsal başarılar ekip çalışması ve ruhunun ürünüdür. Bu vesileyle  başarıda emeği geçen başta öğretmen ve idarecilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılarıyla bizleri ve ailelerini gururlandıran değerli öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç