27 Nisan 2024|Cumartesi,21:48:32
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.204 1,24
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
17 Haziran 2023 - 18:59
17 Haziran 2023 - 18:592 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

YKS’ye girenlerin emanetlerini ücretsiz şekilde kabul ettiler

Hendek ilçesinde müftülük görevlilerince YKS sınavında ter döken öğrencilerin emanetlerini ücretsiz şekilde kabul edilerek, öğrenciler ile birlikte velilerine su ve kek ikramında bulunuldu. Öğrenci velileri yapılan etkinlik karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

YKS’ye girenlerin emanetlerini ücretsiz şekilde kabul ettiler
MARMARA GÖZ


Hendek İlçe Müftülüğü yks'ye giren öğrenciler için örnek bir hizmete imza attı. İlçe genelinde 13 sınav merkezinde yks sınavına giren öğrenciler için stant açan görevliler, sınav süresince öğrencilerin emanetlerini ücretsiz kabul etti. Ayrıca stantta öğrenci ve velilerine de çeşitli ikramlarda bulunuldu. Çocuklarını sınava getiren veliler, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Çocuklarını sınava getiren veliler yapılan uygulama hakkında, “Çok kıymetli ve değerli bir hizmet olmuş. İnsanlar emanetlerini bırakacak yer bulamayınca heyecanlanabiliyor. Heyecanı minimum seviyeye indirebiliyorlar burada. Çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir uygulamayı ilk defa gördüğümüz için biraz tuhafıma gitti. Çocuklar geliyor buraya suyunu unutmuş olabiliyor, yakınlarda da market yok buradaki stanttan ihtiyacını alabiliyor. O anlamda bu uygulama çok güzel. Daha fazla yayılması ve başka yerlere de yayılmasını tavsiye ediyorum” ifadelerine yer verdiler.

Stant başında öğrencilerin ücretsiz şekilde emanetlerini alan görevliler ise, “İlçemizde gerçekleştirilecek olan yks sınavında öğrencilerimize destek olmak amacı ile emanetlerini ücretsiz teslim alıyoruz. Ve onlara kek, su ikramında bulunduk. Onların yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık” açıklamasında bulundu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç