SUBÜ Hibrit eğitim modeli ile devam edecek
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Bahar Yarıyılı derslerinin 22 Şubat'ta Hibrit (Karma) eğitim modeli ile başlayacağını bildirdi.
SUBÜ Senatosu'nun aldığı kararlar açıklandı. Buna göre, Bahar Yarıyılı dersleri 22 Şubat'ta hibrit (Karma) eğitim modeli ile başlayacak.
Uygulamalı derslerin teorik kısımlarının uygulama eğitimle, uygulama kısımlarının yoğunlaştırılmış olarak dönem içerisinde pandemi tarihlerde pandemi şartlarına dikkat edilerek ve gerekirse gruplara bölünerek yüz yüze yapılacak.
Ders materyalleri bir hafta önceden yüklenip öğrencilerin erişimine açılacak.
Yıl içi değerlendirmeleri online olarak yapılacak ve yıl sonu final değerlendirmeleri pandeminin seyrine göre kararlaştırılacak.
Mesleki uygulamalar için işletmelere gidecek öğrenciler uygun şartlarda işletme bulmaları durumunda sigorta işlemleri üniversite tarafından gerçekleştirilecek ve öğrenciler bulundukları illerde mesleki uygulama yapabilecek.
