Marmara Göz
05 Mayıs 2024|Pazar,00:46:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 05.05.2024
DOLAR
32,3374 0,07
EURO
34,8108 0,06
ALTIN
2.390,60 0,26
BİTCOİN
$63.678 1,83
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
24 Eylül 2022 - 22:46
24 Eylül 2022 - 22:462 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Yollar tıklım tıklım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da yaptığı konuşmada ekonomi eleştirilerine de yanıt vererek, "Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Yollar tıklım tıklım
Toprak Turizm


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sakarya demokrasi meydanı'nda düzenlenen Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde hitap etti.

"Uzun yolculuklardan geldim, Özbekistan'dan New York'a geçtik. New York'ta BM'de hitabımızı dünyaya yaptık." diye konuşmasına başlayan cumhurbaşkanı erdoğan, "Türkevi'nde 3 gün arka arkaya görüşmeler yaptık. Kim adına yaptık, milletimiz adına yaptık." dedi.

"Krizlerden olumlu yönde ayrıştık"

Konuşmasının devamında ekonomik gelişmelerden bahseden cumhurbaşkanı erdoğan, "Gelişmiş ülkeler bile sağa sola savrulurken biz kendimizi krizlerden olumlu yönde ayrıştırmayı başardık." ifadelerini kullandı.

"Gözü olan görür, kulağı olan duyar"
"Köprülerimizde araçlar gidiyor geliyor. Hani ekonomi çökmüştü. Ben helikopterden o yolları gördüm. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor. Ama gözü olan görür, kulağı olan duyar. Bunlarda hiçbiri yok." diye net ekonomi mesajı veren Erdoğan, "Rusya-Ukrayna savaşı bizim ekonomimizde de dalgalanmalar yaşandı. Kendi aşımızı çıkardık. Garip gureba ülkelere de gönderdik. Gelişmiş ülkeler dahi şaşkına döndüler. Sağa sola savrulurken, biz kendimizi krizlerden olumlu yönde ayrıştırmayı başardık. Birileri düne kadar bize altyapı yatırımını ne yapacaksınız diyordu. Şimdi 'Niye daha fazla yapmadınız?' diye sormaya başladı. İktidar hevesleri, vizyonlarıyla milletin gönlüne girmek yerine ülkenin felaketinde arayandan kimseye fayda gelmez." diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç