27 Nisan 2024|Cumartesi,19:28:29
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.095 0,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
19 Kasım 2023 - 22:09
19 Kasım 2023 - 22:092 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Karadeniz'de yük gemisi ile irtibat kesildi

Karadeniz'de Ereğli açıklarında Türk bayraklı Kafkametler isimli yük gemisiyle iletişim kesildi. 12 mürettebatı bulunan gemi için hava şartlarının kötü olması nedeniyle arama kurtarma çalışması başlatılamadı.

Karadeniz'de yük gemisi ile irtibat kesildi
Yön Bul Akademi


Kdz. Ereğli ilçesi açıklarında Türk bayraklı kafkametler isimli yük gemisiyle iletişimin kesilmesinin ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına bağlı unsurlar, bölgede izleme çalışmalarına başladı. Arama ve kurtarma çalışmalarına destek için Kocaeli'den polis dalgıç ekibi bölgeye sevk edilirken, afad arama kurtarma ekipleri de göreve hazır şekilde bekletiliyor.

Zonguldak Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, deniz ve hava şartlarının müdahale imkanı sağlaması durumunda 12 kişilik gemi mürettebatını arama ve kurtarma çalışmalarına ivedilikle başlanacağı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Bugün saat 10.30 sıralarında İzmir Aliağa Limanı'na varmak üzere karadeniz Ereğli Limanı'ndan hareket eden Türk bayraklı kafkametler isimli yük gemisiyle iç limandan dış limana çıkış esnasında iletişim kesintisi yaşanmıştır. Olumsuz hava koşulları nedeniyle havadan ve denizden yaklaşma imkanı bulunmadığından bölgede bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına bağlı unsurlarca başlatılan izleme çalışmaları devam etmektedir. Arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere bölgeye Kocaeli ilimizden polis dalgıç ekibi sevk edilmiş, afad arama kurtarma ekiplerimiz de göreve hazır halde bekletilmektedir. deniz ve hava şartlarının müdahale imkanı vermesiyle birlikte 12 kişilik gemi mürettebatını arama ve kurtarma çalışmaları ivedilikle başlatılacaktır."

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç