27 Nisan 2024|Cumartesi,16:05:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.030 1,71
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
17 Kasım 2023 - 11:27
17 Kasım 2023 - 11:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Adapazarı Belediyesi ve Kızılay’dan güzel bir iş birliği daha

Sosyal Destek Hizmetleri çalışmalarıyla gönülleri fetheden Adapazarı Belediyesi ile Kızılay Adapazarı Şubesi arasında bir iş birliği protokolü daha imzalandı.

Adapazarı Belediyesi ve Kızılay’dan güzel bir iş birliği daha
MARMARA GÖZ


sosyal destekte Yeni Bir Adım Daha
Adapazarı Belediyesi her alanda örnek çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. sosyal destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında, Adapazarı’nda ihtiyaç sahibi resmî kurumlarca tespit edilen tüm vatandaşlara destek eli uzatılırken, STK’larla iş birlikleri de gerçekleştiriliyor. Toplumsal Yardımlaşma Marketi ve diğer sosyal yardımlaşma çalışmaları ile gönülleri fetheden Adapazarı Belediyesi son olarak kızılay Adapazarı Şubesi ile bir iş birliği protokolü imzaladı. kızılay Adapazarı Şubesi’nde gerçekleşen protokol imza programına, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, sosyal destek Hizmetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nilgün Akman, Özel Kalem Müdürü Evrim Örkmez Yetim, kızılay Adapazarı Şube Başkanı Hayrettin Uçkaç ve ekipleri katıldı.

Başkan Işıksu’ya kızılay Teşekkürü

kızılay Adapazarı Şube Başkanı Hayrettin Uçkaç, Adapazarı Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduklarını belirterek Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti. Uçkaç, “Güzel birlikteliklerle hayırlı çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Protokol kapsamında Yeğenler Caddesi’nde bir kıyafet paylaşma noktası oluşturuyoruz. Ayrıca Adapazarı’mızın belirli bölgelerinde de kıyafet bağış kutuları yerleştirildi. Tüm bu çalışmalarda Adapazarı Belediyemizin destekleri var. Başkanımız Mutlu Işıksu’ya ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Kıymetli Çalışmalara Devam

sosyal destek Hizmetleri Müdürlüğü kapsamında yapılan çalışmalarda çok hassas olduklarını vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Biz en başından itibaren veren eli ile alan eli Yaradan bilsin yeter diyenlerdeniz. Şehrin kalbi Adapazarı’mızda bize ulaşan ve kamu kurumlarımızla ortaklaşa tespit ettiğimiz tüm ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz. Bambaşka bir duygudur güzelliklere vesile olmak, dua almak isteyenlere köprü olmak. Rabbim daim eylesin. kızılay’ımıza, Hayrettin başkanımıza, güzel çalışmalara vesile olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Paylaşmaya değer anlayışımızla kıymetli çalışmalar yapmaya devam.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç