27 Nisan 2024|Cumartesi,20:38:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.881 1,55
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Haziran 2023 - 14:21
26 Haziran 2023 - 14:212 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Altuğ'dan Kurban Bayramı kutlama mesajı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altuğ'dan Kurban Bayramı kutlama mesajı
Toprak Turizm


başkan Altuğ kutlama mesajında şunlara değindi: "İslam alemi olarak bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir kurban bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bayramlarımız bizleri kaynaştıran ve bütünleştiren, sosyal huzurumuzu da pekiştiren, manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. kurban bayramı gibi özel günlerde bizlere düşen en önemli görev; zenginiyle fakiriyle, yaşlısıyla genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek, mutlulukta, kederde bir ve beraber olabilmenin önemini gelecek nesillerimize aktararak bu kutlu günlerdeki mutluluğun nesiller boyu devam etmesini sağlamaktır. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.

Bu vesileyle; insanı insan yapan ve bütün erdemlerin birlikte yaşandığı dini bayramlarımızdan birisi olan kurban bayramı'nın sevgiye, barışa, kardeşliğe hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. "

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç