28 Nisan 2024|Pazar,07:47:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.930 1,36
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
01 Eylül 2023 - 12:19
01 Eylül 2023 - 12:192 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

En taze balıklar Balıkçı Hüseyin'de

Balık sezonun açılması ile tezgahlar balıklarla doldu. Sakarya'nın balıkçısı Balıkçı Hüseyin, tezgahların şenlendiğini, vatandaşın bu yıl ucuza sağlıklı balık tüketebileceğini söyledi.

En taze balıklar Balıkçı Hüseyin'de
MARMARA GÖZ


Türkiye genelinde 1 Eylül itibarıyla denizlerdeki av yasağı sona erdi. balıkçılar, "Vira Bismillah" diyerek denizlere açıldı.

Avlanan ilk balıklar tezgahlarda yerini aldı. İlk gün palamut az çıkarken hamsi, barbun ve mezgit ile tezgahlar şenlendi.

BALIK HEPSİNDEN UCUZ OLACAK

balıkçı hüseyin markasıyla bilinen hüseyin akbaş, bu yıl hamsi-bollugu">hamsi bolluğu yaşanmasını beklediklerini söyledi. Akbaş; "Bu yıl muhteşem hamsi-bollugu">hamsi bolluğunun yaşanacağını söylüyor kayıkçı arkadaşlar. Palamuttan iyi haber yok. Az olacağı konuşuluyor. Ama çinekop, barbun, mezgit, istavrit bol bol balık yiyeceğiz. Bu hayat pahalılığında inanıyorum ki balık hepsinden ucuz olacak. İlk günler ücretler pahalı. Bir kaç gün içerisinde muhteşem fiyatlarla sakarya halkını balığa doyuracağız. Hem sağlıklı beslenecek, hem de kaliteli ürün inşallah evlerinde olacak"

Alanlarında uzmanlaşmış şef ve aşçıları ile en seçkin taze balık çeşitlerini mezeleriyle, sağlıklı ve lezzetli bir şekilde Serdivan, Akyazı ve Sapanca'da ki eşsiz mekanlarda sakaryalılar ile buluşturduklarını anlatan hüseyin akbaş; "İster ailenizle birlikte hoş ve ferah bir ortamda günlük taze balık çeşitlerini tadın. Dilerseniz size özel hazır temizlenmiş tap taze balıkları evinizde pişirin. balık yiyin sağlıklı kalın" diye konuştu.

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç