27 Nisan 2024|Cumartesi,12:03:53
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.024 2,13
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Ekim 2023 - 14:39
30 Ekim 2023 - 14:392 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Genç Kızılay Büyükşehir’in çalışmalarını yerinde gördü

Büyükşehir Belediyesi öğrencilere, misafirlere, sivil toplum kuruluşlarına yönelik düzenlenen şehir tanıtım gezileri devam ediyor. Bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü tarafından Genç Kızılay’a yönelik Sakarya şehir tanıtım gezisi düzenlendi.

Genç Kızılay Büyükşehir’in çalışmalarını yerinde gördü
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere, misafirlere, sivil toplum kuruluşlarına yönelik düzenlenen şehir tanıtım gezileri devam ediyor. Sakarya’nın eşsiz doğasını tanıtan gezilerde Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan tarım yatırımları da ziyaret ediliyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı sivil toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü tarafından Genç kızılay’a yönelik Sakarya şehir tanıtım gezisi düzenlendi.

Yatırımları yerinde gördüler

Genç kızılay yönetim kurulunun tam kadro katıldığı gezide Sakarya’nın eşsiz doğasını oluşturan doğa harikası Acarlar Longozu ve İl Ormanı Tabiat Parkı ziyaret edildi. Bu ziyaretlerin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Melen Botanik Vadisi ve Yanık Fidan Üretim Merkezi projeleri ziyaret edilerek yetkililerden detaylı bilgiler alındı. Fidan A.Ş. Danışmanı Doç. Dr. Türkay Türkoğlu tarafından projelere dair detaylı bilgiler paylaşıldı. Yatırımları yerinde görme ve inceleme fırsatı bulan Genç kızılay yönetimi gezi için başta Başkan Ekrem Yüce olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç