27 Nisan 2024|Cumartesi,10:36:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.144 2,09
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
08 Kasım 2023 - 15:36
08 Kasım 2023 - 15:362 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

İl Ormanı’nda bungalov tatiline Büyükşehir güvencesi

Yeşilin her tonunu barındıran İl Ormanı Tabiat Parkının içerisine Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 adet bungalov inşa edildi. Bungalovlar iç ve dış dizaynının yanı sıra peyzaj alanlarıyla misafirlerine keyifli ve konforlu bir hizmet sunacak.

İl Ormanı’nda bungalov tatiline Büyükşehir güvencesi
MARMARA GÖZ


Tarımda ve sporda öncü şehirlerden biri olan Sakarya, yeşil alanları, yaylaları, gölleri, sahilleri ve eşi benzeri olmayan doğa harikası noktaları ile hem şehrin hem de ülkenin turizm potansiyeline katkıda bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi’nin marifetleriyle sunulan katkılara bir yenisi daha eklendi. İl Ormanı tabiat parkı içerisinde doğanın yapısına uygun bungalovlar inşa edildi.

Kaliteli ve keyifli tatilin adresi

Yeşilin her tonunu barındıran Sakarya'da, Büyükşehir Belediyesi uhdesine alınan İl Ormanı tabiat parkı şehrin en gözde sosyal donatı alanlarından biri oldu. Vakit geçirilen alanlar, piknik bölümleri, tesisleriyle baştan sona yenilenen tabiat parkına doğanın yapısına uygun 10 adet bungalov inşa edildi. Orman içine inşa edilen bungalovlar ile iç ve dış dizaynının yanı sıra peyzaj alanlarıyla da keyifli bir tatil için konforlu alanlar oluşturuldu. Son dönemde en çok tercih edilen turizm konsepti olan bungalovlar artık Büyükşehir güvencesiyle kaliteli ve keyifli bir tatil için kısa zaman sonra misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Yeni nesil bungalov

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sakarya'mızın doğasına, tabiatına yakışan bir projeyi daha hayata geçirdik. Büyükşehir olarak her aşamasına imza attığımız projemiz doğanın tam kalbinde huzurun adresi olacak. İl Ormanı tabiat parkı içerisinde bungalovlarımız tüm vatandaşlarımızın konaklayabileceği şartlarda hizmet verecek. Şehrimize hayırlı olsun" denildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç