SBB Yusuf Alemdar - 1 Mayıs 2024
1 mayıs 2024 satso serdivan belediyesi
02 Mayıs 2024|Perşembe,06:54:56
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 02.05.2024
DOLAR
32,3016 0,55
EURO
34,6018 0,59
ALTIN
2.408,62 0,58
BİTCOİN
$57.442 4,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
15 Haziran 2023 - 14:44
15 Haziran 2023 - 14:443 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SATSO heyetinden yeni dönem Sakarya milletvekillerine ilk ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Sakarya Milletvekillerine ziyaret gerçekleştirdi.

SATSO heyetinden yeni dönem Sakarya milletvekillerine ilk ziyaret
Yön Bul Akademi


Söz konusu ziyaret programına, satso Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cem Gün ve Gökhan Tiryaki, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Volkan Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Seçgin, Yılmaz Dünya, Semih Çokay, Suat Akın, Behlül Bayrak, Bilal Arabacıoğlu ve Orhan Gazi Kılıçaslan iştirak etti.

heyet, Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya (Ak Parti) milletvekilleri; Lütfi Bayraktar, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır,’a, tbmm’deki makamlarında ziyaret gerçekleştiren satso heyeti, milletvekillerine yeni görev dönemlerinin hayırlı olmasını dileyerek hediye takdim ettiler.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan satso Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de katılımıyla Sakarya milletvekillerimize tbmm’deki makamlarında ziyaret gerçekleştirdik.

Tüm vekillerimize yeni görev döneminde şehrimiz ve ülkemiz için yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum. Sakarya iş dünyası temsilcileri olarak bu yeni dönemde tüm vekillerimiz ile iş birliği içinde çok daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Bizler bu şehrin çocuklarıyız ve çalışma motivasyonumuzu ilimizin başta ekonomik olmak üzere her anlamda gelişmesi ve büyümesinden alıyoruz.

Bu ziyarette de tüm milletvekillerimizle verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Güçlü bir Sakarya için birlik olmamızın ne kadar önemli olduğunun tekrar altı çizildi. Şehrimizin sorunlarının çözülmesi ve planladığımız yeni projelerimizin hızla hayata geçmesi noktasında Ankara’da güçlü bir lobimiz olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizden aldığımız güç ve birliktelik kültürünün, şehrimiz erkleriyle de samimiyet ve dayanışma çerçevesinde ilerlemesi memnuniyet verici. Tüm milletvekillerimize samimi misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

satso Meclis Başkanı Erdem Ercan; “milletvekillerimiz ile birlikte şehrimiz için istişarede bulunduğumuz verimli bir program gerçekleştirdik. Tüm milletvekillerimize misafirperverliği için teşekkür ediyor, yeni görev dönemlerinde şehrimiz ve ülkemiz için yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum.” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç